2777
2789
عنوان

لطفا باهام حرف بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی بگم، من بچه اولم که باردار بودم همسرم پسر میخواست ولی بچه دختر بود خیلی بی اعتنا بود به من . ...

اره دقیقا منم مادرشوهرم پرش میکرد 

حتی روز زایمان بجا گل خریدن برا من !برا مادرش خرید ولی من نه 😐

چ میشه کرد چند بارم خواستم خودکشی کنم جرعت نداشتم 

الانم احساس افسردگی دارم حس میکنم دنیا تموم شده ولی بخواطر پسرم نه نمیخوام زیر دست این و اون بیفته 

ادم امیدوار میشه😔💔

بخدا، دلت گرم باشه به نینی....

اگه یموقع دلت گرفت آهنگ شاد بذار بکاری کن که انرژی منفی نداشته باشی.

به همسرت احترام بذار و قربون صدقش برو.

شاید فشار کاری یا اقتصادی باعث کج خلقیش شدن

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
اره دقیقا منم مادرشوهرم پرش میکرد  حتی روز زایمان بجا گل خریدن برا من !برا مادرش خرید ولی من ن ...

خدا کریمه خواهر....

من دو تا خواهر شوهر دارم.

همسرم همیشه میگه می‌دونی چرا خواهرام از مادرشوهر اذیت میشن! چون مامانم تورو اذیت میکنه

بخدا، دلت گرم باشه به نینی.... اگه یموقع دلت گرفت آهنگ شاد بذار بکاری کن که انرژی منفی نداشته باشی. ...

خیلی سعی میکنم همه کاری ک لازمه بکنم.... ولی رپز ب روز بدتر میشه و متاسفانه چیزای مشکوکی از هیانت تو زندگیمون دیدم

خیلی سعی میکنم همه کاری ک لازمه بکنم.... ولی رپز ب روز بدتر میشه و متاسفانه چیزای مشکوکی از هیانت تو ...

اصلا روی هیچ چیزی حساس نشو.

هر مردی بره سمت یه زن دیگه صد در صد پشیمون برمیگرده.

خیلی دیدم.

اصلا بهش فکر نکن. خوب میشه

خیلی سعی میکنم همه کاری ک لازمه بکنم.... ولی رپز ب روز بدتر میشه و متاسفانه چیزای مشکوکی از هیانت تو ...

نینی چیه؟!

اسم براش انتخاب کردی؟!

اصلا روی هیچ چیزی حساس نشو. هر مردی بره سمت یه زن دیگه صد در صد پشیمون برمیگرده. خیلی دیدم. اصلا ...

اینکه بهم میگ از زندگیم برو دیگ چرا نمیری چی😔ما دوست بودیم عاشقم بود باهام ازدواج کرد...اینقدر بهش توجه کردم بدتر شد 

اینکه بهم میگ از زندگیم برو دیگ چرا نمیری چی😔ما دوست بودیم عاشقم بود باهام ازدواج کرد...اینقدر بهش ...

خوب میشه، مگه الکیه!؟

یبار دیگه که بهت گفت بخند و برو بغلش بگو حاصل عشقمون صدای باباشو می‌شنوه به وجد میاد وروجک