2777
2789
عنوان

لطفا باهام حرف بزنید

194 بازدید | 29 پست

۶ماهه باردارم

چندوقتی که شوهرم بد رفتاره توجه نمیکنه 

تا بهشگله هم میکنم با لحن درست میخوام حرف بزنم همش میگه من خوبم تو بیماری

هرچی میگم تو باعث میشیمن دلم از این مسائل بگیره

میگ نه تو بیماری همشهم میگ برو از زندگیم بیرون دیگ چرا نمیمیری💔

بچه ها دلم میخواد خودکشی کنم نفسم بالانمیاد برا خونوادم نمیتونم طلاق بگیریم توروخدا حالم بده بیاین بگین چ غلطی بکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم ارزشش نداره چرا با خودت اینکار و میکنی؟بخدا من بدتر از تو بودم شوهرم تا بچم دنیا اومد همش کتکم میزد اصلا درکم نمیکرد دوماه زایمان کردم باز کتک بجز این حرفای زشت و بی سر ته که تا دلت بخواد میزد الانم خوب نشده من شما و کسایی که این مشکل دارن بازم میگم خواهرم فقط برا دل خودت و نینیت زندگی کن منم بدتر از تو بودم و هستم ولی همیشه خودم خودمو آروم کردم بنظرم باید خودمون به خودمون روحیه بدیم نه منتظر یه مرد بی لیاقت و بی صفت

ببین از چ تاریخی اینطوری شده علتش رو جویا شو طوریکه از خودش سوال نکنی و بحث بشه

نمیدونم چرا اکثرا مردا تو بارداری خانمهاشون سرد میشن ولی امیدوارم خوب بشه اخلاقش دوست عزیز

باید ریشه رفتارش و پیدا کنی، ببین چرا اینجور بهت میگه؟ کاری کردی یا چیزی گفتی؟؟ تا میتونی رفتارت همر ...

بنظر من ریشه ای نداره الان استارتر تو شرایط حساسیه از یه طرف استرس زایمان و بچه ...همش بخواطر هورمون هاست منم اینجوری بودم ولی چون شوهرامون بی درکن  ناراحت باشیم دست میزنن به داد بیداد...اینجوری دل زن باردار میشکنه ای خدا لعنت کنه مردای بی درکو💔

توروخدا غصه نخوریا ...بچت ک انشالله سلامت دنیا بیاد 

ایییینقد برات عزیزه، همینکه ببینیش میگی چرا من گریه کردم وقتی توی شکمم بود؟ 

چرا اذیتش کردم 

اون الان مهمون دلته عزیزم ، وقتی تو گریه کنی خونه براش غمگین میشه حالش بد میشه 

وقتی بخندی ارامش داره و رشد میکنه 

پس بیخیال همه چی باش ، درضمن در رابطه جنسی تا جایی که برات خطری نداره هیچوقت دست رد نزن 

یه چیزی بگم، من بچه اولم که باردار بودم همسرم پسر میخواست ولی بچه دختر بود خیلی بی اعتنا بود به من . مامانش گفته بود هیچی براش نخر بچه اولشه مامانش باید براش بخره.

هرچی پس اندازی و طلا هم داشتم برداشت از خونه برد.من انقدرررر گریه کردم که نگو.

حتی یه لباس برای من نخرید. عید با لباسهای تنگ و نامناسب رفتم مهمونی اونموقع ۶ماهه بودم.

مامانش اومد گفت پسرم میگه زندگی داری بلد نیستی، گفته پشیمونه.

این حرفا بغض شد تو گلوی من موند.

ولی هیچوقت بداخلاقی نکردم، همیشه احترام گذاشتم.

ولی بعد از دو سال وقتی یجا دلم گرفت باهاش حرف زدم و گفتم حق من نبود این رفتارها.....

بعدها فهمیدم مامانش میخواست بین ما دلسردی بندازه و پسرشو جذب خودش کنه‌....

ولی الان بعد ۷سال همسرم بدون من روزش شب نمیشه

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته