2777
2789
عنوان

بیبی‌چک‌🙄

135 بازدید | 21 پست

مارک روژان شوهرم خریده امشب زدم اول کامل سفید شد بعد یواش یواش یه خط افتاد.۲۸م بهمن رابطه مشکوک داشتم پریودمم نامنظمه حدودا ۹ یا ۱۰م اسفند باید پری میشدم الان با نظرتون زود زدم بیبی چک‌رو؟مارک روژان معتبر هست؟

روژان مارک خوبیه خب یه خط افتاده منفیه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق تجربه میگم فقط مدیکور😁 مابقی استرس اورن فقط

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
۹ماه دیگه خط کمرنگت بدنیا میاد 😂😍

🤣🤣🤣🤣🌹🌹🌹🌹

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
آره قبلیا زدم مدیکور بود

مدیکور زود خط c رو میندازه ... اذیت هم نمیکنه

مدیکور گیر نمیاد منم تا الان 7تا روژان منفی داشتم 1دونش هاله انداخت که اولین بی بی چک بود 2تا هم مارک رز بود منفی بودن 17روز از پریودم گذشته..بعد اره منم2تا از روژان  هازدم خط سی هم طول کشید کمی تا رنگ گرفت...بجز اولی تا امروز همه منفی بودن کاش پریود بشم از استرس مردم اخه بچه نمیخام

مدیکور گیر نمیاد منم تا الان 7تا روژان منفی داشتم 1دونش هاله انداخت که اولین بی بی چک بود 2تا هم مار ...

عزیزم آز ندادی؟من حتی علائم پرودیم ندارم تازگیا امیکرون نگرفتین؟نکنه ربطی داشته باشه