مارک روژان شوهرم خریده امشب زدم اول کامل سفید شد بعد یواش یواش یه خط افتاد.۲۸م بهمن رابطه مشکوک داشتم پریودمم نامنظمه حدودا ۹ یا ۱۰م اسفند باید پری میشدم الان با نظرتون زود زدم بیبی چکرو؟مارک روژان معتبر هست؟
عزیزم آز ندادی؟من حتی علائم پرودیم ندارم تازگیا امیکرون نگرفتین؟نکنه ربطی داشته باشه
نه ازمایشگاه ازم دوره خیلی. نه نگرفتم فقط این چندوقته بشدت استرس داشتم زیاد عصبی میشم. من علائم دارم نفخ دارم دلدرد کمردرد و پا درد حتی سینه هامم درد میگرفت وای یکسره نیست. ترشح هم معمولی هست مثل همیشه که میخام پریود بشم گاهی قبلش درد دارم گاهی اصلا متوجه نمیشم اومده بعدش درد دارم الان فقط میخام که بیاد حاظرم کلی درد بکشم فقط بیاد اصلا شرایط بچه دوم رو ندارم زندگیم را جورایی روهواست
من رابطه مشکوک داشتم دیگه مشکوکمچه عرضکنم اقدام بود عملا.ماله منم اولش انگارهالا انداخت ولی کامل ...
والا من 30روز پیش فقط رابطه داشتم که داخل هیچی ریخته نشد مطمئنم فقط بیرون شک دارم روی واژن یا پام ممکنه یکمی ریخته باشه یهو. امروز رفتم پیش ماما بهداشت بدتر تو دلم خالی کرد جوری که گفتم لابد باردارم. البته من 28دی پریود شدم 21بهمن ترشح قهوه ای داشتم سریع قطع شد دیگه نشدم بی بی ها هم منفیه. اگه لانه گزینی بود بعد24روز نشون میداد. من برا پسرم لانه گزینی داشتم البته دقیقا روز موعدم لک دیدم پیگیری نکردم تا 18روز بعدش بدون هیچ علایمی همه تستام مثبت شد البته اون موقع قشنگ 2شب اقدام بودم دقیقا تخمکگذاریم. قبلش تست نزدم که ببینم منفی بوده یانه ولی یادمه اون موقع 8تا زدم همه سریع 2خط شدن