مارک روژان شوهرم خریده امشب زدم اول کامل سفید شد بعد یواش یواش یه خط افتاد.۲۸م بهمن رابطه مشکوک داشتم پریودمم نامنظمه حدودا ۹ یا ۱۰م اسفند باید پری میشدم الان با نظرتون زود زدم بیبی چکرو؟مارک روژان معتبر هست؟
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد) من 🧚♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد) من 🧚♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
مدیکور گیر نمیاد منم تا الان 7تا روژان منفی داشتم 1دونش هاله انداخت که اولین بی بی چک بود 2تا هم مارک رز بود منفی بودن 17روز از پریودم گذشته..بعد اره منم2تا از روژان هازدم خط سی هم طول کشید کمی تا رنگ گرفت...بجز اولی تا امروز همه منفی بودن کاش پریود بشم از استرس مردم اخه بچه نمیخام
من قبلا روژان زده بودم همیشه منفی هاش درست بود.... ولی الان هنگم 1دونه هاله دار دارم 9تا منفی... اقدام هم نبودم. امیدوارم برا من منفیش درست باشه مثل قبلا