2777
2789
عنوان

جاری کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2230 بازدید | 105 پست
کارمون دراومدحالاجاری کوچیکه روپاگشاکنیم یاچی🤔😂 والامنوجاری بزرگه پاگشانکرد،هنوزم که هنوزع بعدتقر ...

تو پاگشا کن منم چندتاشون پاگشا نکردن

انقدر دوست داشتم به بهانه پاگشا پیش نامزدم باشم 

ماهفته ای یه بار نهایت دوبار میومد خونه ما

من نمیرفتم شب بمونم انقد دلم براش تنگ میشد

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
😂😂😂 نه بخدا ما استعدادم داریم اونم کلییییییی من کلا استایل خونواده شوهرم بعد دوسال عوض شد از لبا ...

بخدااینطوری بهترع همرنگت میشن،ولی خانواده شوهره من هرکی هرجوری بودهمچنان اونجوریه کلاباکسی کاری ندارن😂😐

😁😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبع بازپاگشاکردنت منوبعددوسال نامزدی جاریم پاگشام نکرده😂 جاری منم اهل رسیدن به تیپش و..نیس ولی عو ...

جاری بزرگه و دوتا خواهرشوهرام منو پاگشا نکردن

دیدن بچم نیومدن

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
تو پاگشا کن منم چندتاشون پاگشا نکردن انقدر دوست داشتم به بهانه پاگشا پیش نامزدم باشم  ماهفته ...

ارع من احتمالابکنم،من هفته ای یبارمیرم شبومیمونم خونشون،اونم میادبعضی وقتامیمونه

😁😁
😂😂 خوشم میاد وقتی کوچیکا انقلاب میکنن تو یه خونواده😀 آفرین

آره برادرزاده شوهرم بهش گفته بود تو چقدر روشنفکری به زنعمو چیزی نمیگی🤨

بخدااینطوری بهترع همرنگت میشن،ولی خانواده شوهره من هرکی هرجوری بودهمچنان اونجوریه کلاباکسی کاری ندار ...

اول خواهر شوهر بعد ججاری دوم بعد جاری اول

ترتیبش اینه 

من هر کاری کنم به ترتیب پیش میرن

تازه ازم میپرسن منم راهنمایی میکنم 

اوایل یکی از جاریام که خرید لباسشم با من میومد.چند بار شیطنت کرد حرف برد و آورد منم محرومش کردم الان تحریمه باهاش خرید نمیرم😂 بهونه میارم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
اووووو چه‌پیچیده😂😂پس خداروشکرجاری من خیلی سردوکم حرفع

خداروشکر الان فضولیاشونو کات کردم 

دیگه کلا کاری ندارم باهاشون زدم تو روشون کاراشونو

آره برادرزاده شوهرم بهش گفته بود تو چقدر روشنفکری به زنعمو چیزی نمیگی🤨

اوه اوه

ما هم سر قضیه پوشش ماجرا داشتیم.من راحت اونا ناراحت....بعد یکی یکی راحت😂😂😂

ارع من احتمالابکنم،من هفته ای یبارمیرم شبومیمونم خونشون،اونم میادبعضی وقتامیمونه

تو عید پاگشا کن همه چی هست و بعد عید بگی دوباره باید کلی تدارک ببینی

ولشون کن مهم نیس واسه منم مهم نیس🤔ولی درستش این بودکه میکردن

بهنر منم دیگه نمیرم خونشون 

اوه اوه ما هم سر قضیه پوشش ماجرا داشتیم.من راحت اونا ناراحت....بعد یکی یکی راحت😂😂😂

اووف نگم برات شوهر خواهرشوهر یه بار بهم گفت جریان پابند چیه چرا میندازی

گفتم شوهرم دوست داره برام خریده😠

الکی خودم داشتم😂 

اووف نگم برات شوهر خواهرشوهر یه بار بهم گفت جریان پابند چیه چرا میندازی گفتم شوهرم دوست داره برام خ ...

ببینم یه کاری میکنی شوهراشون مجبور شن پابند اندازه لوستر بخرن😂😂

اول خواهر شوهر بعد ججاری دوم بعد جاری اول ترتیبش اینه  من هر کاری کنم به ترتیب پیش میرن تازه ...

😂😂😂وای توخیلی خوبی،حالامن انقدعوضیم هرجابرم خریدیاالان ک ارایشگاه رزروکردم واسه عروسیم کلاهمه چیونامزدموتهدیدمیکنم میگم بری خونتون بگی من ازکجاخریدمیکنم یاارایشگاهم کجاست وچیکارمیکنم و...میکشمت😂😂😂😂😂😂اون بیچاره ام میگه بابابخدانمیگم

😁😁