2777
2789
عنوان

جاری کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2230 بازدید | 105 پست
قرتیشونم منم البته جلف و سبک نیستما نسبت به اونا آی اولش حرص میخوردن  شوهرم به تیپ و قیافم چیز ...

منم لوس و قرتی جمعم

دقیقا همه نگاه میکنن ببینن من چیکار میکنم جاریام جز مرغ و قرمه سبزی چیزی نمیپختن بیا ببین چطوری تو. 6 سال کیفیت زندگیشونو بردم بالا😂😂😂 البته اونا به من نمیرسن ولی خیلی تفاوت ایجاد شده در خانواده همسر بعد از اومدن جاری کوچیکه😁

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان دیگه بی‌خبریم  اونموقع نامزد بودم و یکسال اول ازدواجم از همه چی من باخبر بودن کی میام کج ...

کارمون دراومدحالاجاری کوچیکه روپاگشاکنیم یاچی🤔😂

والامنوجاری بزرگه پاگشانکرد،هنوزم که هنوزع بعدتقریبادوسال نامزدی خونشوندیدم

😁😁
راهه خودتوبرو مهم نیس😐😂جاری منم اوایل باحجاب بودرفته رفته داره حجابشوازدست مبدع😂 منم ک بی حجابع ...

آره مهم نیست من مدل خودم‌ میگردم 

قبلا جلو برادرشوهرام بدون‌ روسری بودم آستین کوتاه 

بعد گفتم شاید زناشون راضی نباشن تو گردنم نمونه دیگه روسری سر کردم تیشرت نمی پوشم تونیک‌ 

ما آبادانیا   
منم لوس و قرتی جمعم دقیقا همه نگاه میکنن ببینن من چیکار میکنم جاریام جز مرغ و قرمه سبزی چیزی نمیپخت ...

نه اونا ازاین لحاظ خیلی کدبانو هستن خیلی 

ولی تیپ و قیافه اهلش نیستن

من پاگشا خونه جاریم کت و شلوار پوشیدم با صندل مجلسی

دختر جاری دیگرم بود اون بلیز خونگی پوشیده بود با شلوار

یه مهمون دیکه هم داشتن تو خونه پوتین پوشیده بود تا زانو

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
آره مهم نیست من مدل خودم‌ میگردم  قبلا جلو برادرشوهرام بدون‌ روسری بودم آستین کوتاه  بعد ...

اخه واسه توپسرخاله هاتن

واسه من غریبن ولی من همچنان باتیشرت استین کوتاه وبدون شال و...ام جلوشون البته وقتی واردخانوادشون شدم دیدم جاری بزرگم اینطوریه منم دیگ راحتم

😁😁
نه اونا ازاین لحاظ خیلی کدبانو هستن خیلی  ولی تیپ و قیافه اهلش نیستن من پاگشا خونه جاریم کت و ...

خوبع بازپاگشاکردنت منوبعددوسال نامزدی جاریم پاگشام نکرده😂

جاری منم اهل رسیدن به تیپش و..نیس ولی عوضش دندون پزشکع🤔😂

😁😁
من میگم جاری قرتی ها کجان....پس اینجایین احتمالا جاری های غیر قرتی الان در خواب ناز هستن

نه الان اونام تاپیک زدن میگن جاریامون بی استعدادن فقط ب خودشون میرسن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😁😁
خب خودت نگی ازکجامیخوان خبرداربشن🤔😂

اوموقع هم نمیگفتم 

خواهرشوهرم همسایه بود گوشی دستش بود از صبح تا شب خبر میداد

مثلا از بیرون میومدیم میپرسید کجا بودید ما هم الکی میگفتیم 

فلان جا با حالت مسخره ها باز فضولی میکرد

یه بار  خواهرشوهرم اومد کمکم این یکی خواهرشوهر همسایم زنگ زده بود جاریم 

اونم زنگ زده بود به خواهرشوهر که شنیدم رفتی کمکش کردی

آخه به شما چه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
نه اونا ازاین لحاظ خیلی کدبانو هستن خیلی  ولی تیپ و قیافه اهلش نیستن من پاگشا خونه جاریم کت و ...

😂😂 خوشم میاد وقتی کوچیکا انقلاب میکنن تو یه خونواده😀 آفرین

نه الان اونام تاپیک زدن میگن جاریامون بی استعدادن فقط ب خودشون میرسن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

😂😂😂 نه بخدا ما استعدادم داریم اونم کلییییییی

من کلا استایل خونواده شوهرم بعد دوسال عوض شد از لباس و چیدمان میز و پذیرایی بگیر تا نحوه خط چشم کشیدن و رنگ رژ لب😁