2777
2789

حنا اگر رنگ نمیکنی و یا فعلا قصد رنگ کردن نداری ،عااااالیه برای استحکام و تار مو

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رنگ موها رو عوض نمیکنه؟

باید باهاش چیزای دیگه بریزی که عوض نکنه من خودم از بچگی گرفتم و عالی بوده ینی یه تار موم سه تار مو افراد عادی ولی رنگ مو نمیگیره بعدش و عروسیمه دیگه نمیتونم بگیرم متاسفانه ،با چیزای تقویتی دیگه قاطی کنین رنگش خنثی کنه

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و......)

عصبانیت

گرگرفتگی

رنگ صورت زرد

استرس

لجبازی

زورگویی

عجله

سرپیچی از توصیه ها

عرق کردن

فکر و خیال

شبها اب دهانتان می اید

سر شب خوابتان نمیبرد

باید حداقل دو یا سه علائم داشته باشین که حساب غلبه این مزاج باشه

اینا علائم غلبه صفراست ریشه ی بعضی بیماریها همینه مثل ضعف اعصاب و استرسها و دلشوره های بی دلیل و بعضی کم خونی ها که به راحتی درمان نمیشن و یکی از دلایل ریزش مو و یسری مشکلات دیگه غلبه همین مزاجه

درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه تا بیماری ریشه ای درمان بشه

هم درمان دارویی داره هم غیر دارویی

رو اسم کاربریم بزن صفحه ی اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

چند علائم داری؟ عدد بگین مثلا ۳ علائم ۵ علائم و.....

خلط دارید

احساس سرما

یخ کردن دست و پا

چین و چروک پوست

کاهش حافظه

ضعف بینایی

افزایش اشتها

ابریزش بینی

خوابیدن در جمع

درد زانو و پا

احساس ضعف و سستی

باید حداقل دو سه علائم داشته باشین که حساب غلبه این مزاج بشه

اینا علائم غلبه بلغم یا همون طبع سرد و مرطوب هست

ریشه ی بعضی مشکلات و بیماریها همینه مثلا ضعف ایمنی بدن یا ریزش و سفیدی مو و.......

درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه تا بیماری ریشه ای درمان بشه

توی دستورات طبی هم بیشترین درمان برای رفع غلبه بلغم هست

هم درمان دارویی داره هم غیر دارویی

رو اسم کاربریم بزن صفحه ی اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

ممنونم عزیزدلم خوشبخت باشی عزیزم ❤️تا چه مدت بعدش رنگ نمیگیره؟

فدات شم عزیزم 😐😂والا خواهر من مامانم برام میزد با همون باید میخوابیدم جیکمم درنمیومد ۲۴ساعت فیکس شایدم گاه بیشتر میموند و آنچنان که بترسی رنگ نمیداد رنگ موها خودت مشکی مشکیه؟

فدات شم عزیزم 😐😂والا خواهر من مامانم برام میزد با همون باید میخوابیدم جیکمم درنمیومد ۲۴ساعت فیکس ش ...

قربونت عزیزدلم

خیلی خوبه در عوض موهات نازک و آسیب دیده نمیشه .

نه عزیزم موهام خرمایی روشنه بخاطر همین میترسم میگم نکنه یهو رنگ دیگه بگیره

قربونت عزیزدلم خیلی خوبه در عوض موهات نازک و آسیب دیده نمیشه . نه عزیزم موهام خرمایی روشنه بخاطر همی ...

خوب تو همون دو ساعت اینا بزار که فقط اثر گذاری کنه نه رنگ بگیره آخه رنگم بگیره به مرور میره 😍