nazi_78_78 مدیر عضویت: 1404/03/01 تعداد پست: 122 عنوان نازک شدن مو🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 19 پست خانوما من موهام خیلی نازکه ریزش زیاد ندارم ولی جنس موهام خیلی نازکه چیکار کنم ضخیم بشه؟راه حل خوب دارین آیا امروز | 00:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانی_بانو80 عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 554 خوب تو همون دو ساعت اینا بزار که فقط اثر گذاری کنه نه رنگ بگیره آخه رنگم بگیره به مرور میره 😍 خیلی خوبه حتما امتحان میکنم بخدا موهام داغون شده ، تارش که نازک شده هیچی پر موخوره شده مرسی قشنگم ❤️❤️❤️❤️❤️
mahsa_ch_82 عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 1680 خیلی خوبه حتما امتحان میکنم بخدا موهام داغون شده ، تارش که نازک شده هیچی پر موخوره شده مرسی قشنگم ❤️ ... مث جاریم دقیقاااااا موهای بلند ولی بی جون ،حتما موخوره گیری اینا بکن مو سالم و مرتب بهتر از دم موشه سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻
هانی_بانو80 عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 554 مث جاریم دقیقاااااا موهای بلند ولی بی جون ،حتما موخوره گیری اینا بکن مو سالم و مرتب بهتر از دم موشه آره آفرین دقیقا عزیزم موخوره گیری کردم موهام انگار تیکه تیکه شده ، من میخواستم کوتاه کنم آرایشگر گفت بازم بلند شده همینجوری میشه چون جنس موهات همینه
mahsa_ch_82 عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 1680 آره آفرین دقیقا عزیزم موخوره گیری کردم موهام انگار تیکه تیکه شده ، من میخواستم کوتاه کنم آرایشگر گفت ... پروتیینه هم امتحان کنکراتین اصلا چون تار مو نازک داغون میشه اتو بزنن با اون دماولی کراتین و بوتاکس بکن من کردم عالی بود 😍 سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻
هانی_بانو80 عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 554 پروتیینه هم امتحان کنکراتین اصلا چون تار مو نازک داغون میشه اتو بزنن با اون دماولی کراتین و بوتاکس ب ... مرسی عزیزدلم حتما امتحان میکنم امیدوارم برای منم جواب بده ممنونم 😍❤️❤️