2777
2789

بچه ها ما تو راه خونمون سگای کوچولوی بی پناه خیلی زیادن امروز داشتیم برمیگشتیم خونه 4 تا توله ی چند روزه عین چی بهم میخزیدن و توهم میرفتن از سرما ما رفتیم سمتشون هم میترسیدن هم بو میکشیدن برای غذا یه گونی پیدا کردیم کناراش آجر گذاشتیم براشون ازسرما نمیتونستن راه برن بلندشون کردیم گذاشتیم رو گونی😢😢😢انقد ناز خوابیده بودن دلم رفت براشون

بعد تو کوچمون زیاد از این توله ها هستش

به نظرتون چطور میشه یه خیر پیدا کرد که کمک کنه براشون یجایی دست و پا کنیم 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستند دومینو رو ببینید

تو طبیعت دست نبرید

خود این حیوانات میتونن زندگی‌کنن 

یه گونه رو کمک میکنید

و این گونه

گونه های نایاب دیگه رو نابود میکنه

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

اگه تهرانی که کلی حامی تو اینستا هست

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
اگه تهرانی که کلی حامی تو اینستا هست

قزوینم عزیزم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

مستند دومینو رو ببینید تو طبیعت دست نبرید خود این حیوانات میتونن زندگی‌کنن  یه گونه رو ...

عزیز دلم غذا نیست بخورن، شهرداری هیچ کمکی نمیکنه عقیم سازی نمیکنه جمعیتشون کنترل نشده هست، غذاهم نباشه تو سرما نمیتونن شکم خالی تحمل کنن، حتی انقدر کمبود جیره غذایی تو طببعت هست دقت کنید روباهام دیگه بیشتر به سمت شهر میان، سگا که سهله

این زندگی خودته، به روش خودت زندگی کن😉
مستند دومینو رو ببینید تو طبیعت دست نبرید خود این حیوانات میتونن زندگی‌کنن  یه گونه رو ...

اخ اره به خدا.از سر دلسوزی گاهی اوقات ناآگاهانه کارهایی میکنن که چرخه زندگی طبیعی حیوانات رو به هم میریزن نمونه اش پیدایش گرگاس تو بعضی از استانها که به یوز پلنگم رحم نمیکنه😡😡

عزیز دلم غذا نیست بخورن، شهرداری هیچ کمکی نمیکنه عقیم سازی نمیکنه جمعیتشون کنترل نشده هست، غذاهم نبا ...

غذا نداشتن فکر میکردن من شیر دارم دندوناشون تا به تا یکی درمیون درومده بود خیلی کوچیک بودن هنوز قدرت سرپاواستادن رو نداشتن😭😭😭😭

اخ اره به خدا.از سر دلسوزی گاهی اوقات ناآگاهانه کارهایی میکنن که چرخه زندگی طبیعی حیوانات رو به هم م ...

گرگاس فقط میتونه حاصل کار انسان باشه، ربطی به خودشون نداره دخالت انسان باعث میشه

ولی جمع اوری و غذارسانی داستانش متفاوته

غذا نداشتن فکر میکردن من شیر دارم دندوناشون تا به تا یکی درمیون درومده بود خیلی کوچیک بودن هنوز قدرت ...

الهی بگردم😔واقعا شهرداری باید به فکر باشه به جای کشتن کنترل کنه عقیم سازی کنه کاش یکم از قانون و حمایت از حیوانات ترکیه رو تو ایران داشتیم

عزیز دلم غذا نیست بخورن، شهرداری هیچ کمکی نمیکنه عقیم سازی نمیکنه جمعیتشون کنترل نشده هست، غذاهم نبا ...

عزیزم

دستکاری نکنید 

زنجیره های غذایی رو به هم نزنید!

طبیعت خودش شعور داره

و نظم و برنامه داره.

خواهشا بیایید ما دستکاری نکنیم!

اونوقت جنگل های زاگرس در اثر کرم ها از بین میرن

چون دارکوب ها نابود شدن

چون سگ‌ها بهشون حمله کردن.

گونه ای از سگ ها با گرگ ها دارن ترکیب میشن.

که نتیجه میشه موجودی که انس میگیره به انسان ولی به درندگی گرگه!

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
اخ اره به خدا.از سر دلسوزی گاهی اوقات ناآگاهانه کارهایی میکنن که چرخه زندگی طبیعی حیوانات رو به هم م ...

عه منم که همینو گفتم تو پست بالا

چرخه های طبیعی رو دستکاری میکنیم

به اسم دلسوزی برای طبیعت

در حالیکه گونه های دیگه ی طبیعت مثل گورخر ایرانی توسط همین سگ‌ها داره نابود میشه

الهی بگردم😔واقعا شهرداری باید به فکر باشه به جای کشتن کنترل کنه عقیم سازی کنه کاش یکم از قانون و حم ...

ترکیه ای ها برای گربه ارزش خیلی خیلی زیادی قائلن یه کلیپ میدیدم داخل ویترین یه مغازه معروف تو ترکیه گربه ها چندتاشون جا خوش کرده بودن گرمشون شده بود ایران بود با بیل و کلنگ میکشتن ولی خیلی عادی بود براشون اصلا کاری به حیوونا نداشتن