2777
2789
عنوان

چالش 🍫🌈🌈🌈🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوب ک انقدر با خوشبختیتون ذوق کردم 

امیدوارم همیشه همینجوری بمونین ❤

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

چقدر خوبه که خدا رو دارم

چقدر خوبه ک خدا ارامش منه

چقدر خوبه ک خدا همیشه دستمو میگیره و کمکم میکنه

چقدر خوبه ک مادرم حضرت فاطمه هوای منو داره 

چقدر خوبه ک یه مادری دارم ب این خوبی 

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

چقدر خوب که امروز صبح چشمانم رو باز کردم و تونستم طلوع خورشید رو ببینم✌

چقدر خوب که امروز تونستم سر کلاسام شرکت کنم ✌

چقدر خوب که امروز سالم بودم و از سلامتی کامل برخوردار بودم که اگر نبودم کل روز برام سخت میگذشت چون کوچیک ترین چیز که سلامتی رو دچار اختلال کنه اذیت کننده اس✌

چقدر خوب که امروز با وجود مشکلاتی که سر امتحان پیش اومد ولی امتحانم بخیر گذشت✌

و یک عالمه چقدر خوب های دیگه که همشون نیاز به شکرگزاری داره ولی از بس زیاده که قابل گفتن نیست💥

فقط میشه گفت خدایا شکرت بابت همه چیزایی که امروز داشتیم💥

چقدر خوب که خانوادم پیشم هستن😘

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
فداتشم 🙂⁦❤️⁩ 

خدانکنه عزیزم♥️

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤