2777
2789
عنوان

چالش 🍫🌈🌈🌈🌈

352 بازدید | 47 پست

بیاید یه لیست بنویسیم؛

طوری که هر سطرش با این کلمات شروع بشه:

"چقدر خوب که..."

-چقدر خوب که میتونم لبخند بزنم.

-چقدر خوب که سالمم؛

-چقدر خوب که خانوادم رو دارم؛

-چقدر خوب که میتونم آبی آسمون رو ببینم؛

-چقدر خوب که میتونم انسانیت درونم رو حس کنم؛

-چقدر خوب که....

بیاین داشته هامون رو به یاد بیاریم؛

نه نداشته هامون!

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

چ تاپیک خوبی😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چقدر خوب که سالمم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوب ک هنوز زندم 😂😍

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

چقدر خوب که امروز حال دلم خوبه

چقدر خوب که پدر مادرم و خونوادم سالمن

چقدر خوب که دوستای خوبی دارم

چقدر خوب که سالمم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چقدر خوب که یه پسر دارم

چقد خوب که شوهرمو دوست دارم

چقد خوب که شوهرمم عاشقمه

چقد خوب که باردارم

چقد خوب که ۶ عید اسباب کشی دارم با این که سخته ولی ویار دارم به خونه اذیتم

چقد خوب که هنوزم میتونم بخندم

چقد خوب که همدیگرو داریم

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

چقدر خوب ک این تاپیک قراره پر از چقدر خوب بشه🤝🏻

چقدر خوب ک فقط چند نفریم کسی نیست 😂❤

چقد خوبه که تنهام 😂

چقد خوبه که درسم خوبه 

چقد خوبه که کلی رفیق پایه دارم 

چقد خوبه که بابام وضعش مالیش خوبه و می‌تونه برامون خرج کنه

چقد خوبه که خواهرمو دارم 

چقد خوبه که همه از من بدشون میاد چش ندارن ببیننم