2777
2789
عنوان

چالش 🍫🌈🌈🌈🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوب ک انقدر با خوشبختیتون ذوق کردم 

امیدوارم همیشه همینجوری بمونین ❤

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

چقدر خوبه که خدا رو دارم

چقدر خوبه ک خدا ارامش منه

چقدر خوبه ک خدا همیشه دستمو میگیره و کمکم میکنه

چقدر خوبه ک مادرم حضرت فاطمه هوای منو داره 

چقدر خوبه ک یه مادری دارم ب این خوبی 

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

چقدر خوب که امروز صبح چشمانم رو باز کردم و تونستم طلوع خورشید رو ببینم✌

چقدر خوب که امروز تونستم سر کلاسام شرکت کنم ✌

چقدر خوب که امروز سالم بودم و از سلامتی کامل برخوردار بودم که اگر نبودم کل روز برام سخت میگذشت چون کوچیک ترین چیز که سلامتی رو دچار اختلال کنه اذیت کننده اس✌

چقدر خوب که امروز با وجود مشکلاتی که سر امتحان پیش اومد ولی امتحانم بخیر گذشت✌

و یک عالمه چقدر خوب های دیگه که همشون نیاز به شکرگزاری داره ولی از بس زیاده که قابل گفتن نیست💥

فقط میشه گفت خدایا شکرت بابت همه چیزایی که امروز داشتیم💥

چقدر خوبه که کائنات من رو هدایت و حفاظت می‌کنه😍

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

چقدر خوب که خانوادم پیشم هستن😘

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
فداتشم 🙂⁦❤️⁩ 

خدانکنه عزیزم♥️

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤