2777
2789
عنوان

چالش 🍫🌈🌈🌈🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 47 پست
چقدر خوب دیگه امتحان نمیدم و درسم تموم شده

😂😂😂

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوبه که خدا رو دارم چقدر خوبه ک خدا ارامش منه چقدر خوبه ک خدا همیشه دستمو میگیره و کمکم میکنه ...

ساداتی؟

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره

چقدر خوب که بچه هام دارن بازی میکنن وکاری بهم ندارن

چقدر خوب که همسر خوبی دارم 

چقدر خوب که کنار هم شادیم

چقدر خوب که ابجیم داره سلامتیش رو به دست میاره

چقدر خوب که بابام راضی شد ازدواج کنه

چقدر خوب که داداشام عالین

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️
چقدر خوب که بچه هام دارن بازی میکنن وکاری بهم ندارن چقدر خوب که همسر خوبی دارم  چقدر خوب که ک ...

چقدر با چقدرخوب اولیت خندیدم 😂

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

چه تاپیک قشنگ و پر از انرژی مثبتی 🌹 

چقدر خوبه که سلامتی دارم 

چقدر خوبه که امنیت دارم 

چقدر خوبه که میتونم به مردم لبخند بزنم 

چقدر خوبه که میتونم به آدما کمک کنم 

چقدر خوبه که به مردم احترام میزارم 

چقدر خوبه که کتاب‌های زیادی میخونم 

چه تاپیک قشنگ و پر از انرژی مثبتی 🌹  چقدر خوبه که سلامتی دارم  چقدر خوبه که امنیت دارم& ...

همیشه لبت خندون ❤

چه قدر خوب که نفس میکشم

چه قدر خوب که تو رشته دلخوانم تحصیل میکنم

چه قدر خوب که کلی شعر حفظم

چه قدر خوب که میتونم آرزو کنم

چه قدر خوب که هدف دارم

چه قدر خوب که بهترین تفریحم کتاب خوندنه

چه قدر خوب که ضریب هوشیم کاملا نرمال و متعادله

چه قدر خوب که از زندگی لذت میبرم

چه قدر خوب که با آهنگایی که گوش میدم حال میکنم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چقدر با چقدرخوب اولیت خندیدم 😂

به خدا درکش اگه بچه نداری سخته🥴 بیا الان بهم پریدن که مامان بیا از هم جدامون کن😅😅😅

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️

انشالله که چقدر خوب هامون روز به روز زیاد و زیادتر بشه🤲🏻♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

چقدر خوبه که امیدواریم چقدر خوبه که عاشقم  

چقدر خوب ک یروزی به عشقت میرسی

انشالله که چقدر خوب هامون روز به روز زیاد و زیادتر بشه🤲🏻♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ...

انشالله 😍😃

چقد خوبه که @گیسو_بلک   رو دارم 😊⁦❤️⁩ که همیشه درکم می‌کنه

الهییییی مااااااههه مننننن😍😍😍😍😍چه خوبه که منممم تو رو دارررررم