2777
2789
عنوان

خستم از زندگی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 82 پست
حس میکنم خیلی ساده و احمقم رفت بیرون اومد گفت اره هنوزم مثل پوست کلفتا اینجا نشستی نرفتی اومدم اتاق ...

واسه ی لباس ندوختن گف بروخونه بابات!بابامیزدی هرچی ازدهنت درمیومدبهش میگفتی پارش میکردی😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه ی لباس ندوختن گف بروخونه بابات!بابامیزدی هرچی ازدهنت درمیومدبهش میگفتی پارش میکردی😡

عصبانی شدم هولش دادم‌ زد تو گوشم‌ خیلی گریه کردم چون از عمد نبود من دست خودم نیس یادم میره

خب شوهر من ول نمیکنه آهنگ غمگین میزاره آه میکشه تا حرفاشو نزنه ول نمیکنه ..زنداداشاش همشون دوس دارن ...

بخدا باور میکنی تو سایت ادم‌جرات نمیکنه حرف بزنه الان تیکه پارت میکنن ولی من شرایط طلاق ندارم ازطرفی چون شوهرم انتخابم بوده تازمانی که خدامقدر بدونه باهاش زندگی میکنم ...میدونی من شوهرمو مثه سرطان میبینم من یه ادم سرطانی ام پس باید برای خوب شدنم تلاش کنم باید سرطانمو درمان کنم دهن به دهن شدنش باعث میشه فقط سرطانم عود کنه ..اینجوری بهم انگیزه میده ان شاالله  فقط خدا به دلهامون ارامش بده وزندگی پرازعشق 

عصبانی شدم هولش دادم‌ زد تو گوشم‌ خیلی گریه کردم چون از عمد نبود من دست خودم نیس یادم میره

😔دیگه محلش نده خیلی بی ارزشه آدم الکی زنشومیزنه!رودادی عزیزم آروم بودن زیادی ب ضررآدمه

کتک و توهین و مقابله فیزیکی راه حل نیست و کارو بدتر میکنه 

خودت و کنترل کن محیط و ترک کن و مشغول کاری شو 

قرار نیست همه جیزو توضیح بدی و خودتو تبرئه کنی اونم برا ادمی که نمیفهمه 

اصلا باهاش درگیر نشو

کتک و توهین و مقابله فیزیکی راه حل نیست و کارو بدتر میکنه  خودت و کنترل کن محیط و ترک کن و مشغ ...

هرچی سعی کردم هیچی نگم نشد وقتی گفت تو تو خونه هیچکاری نمیکنی عصبی شدم

خیلی بیشعوره وقتی عصبی میشه یه حرفایی بهم میزنه دلم به درد میاد

مرداوقتی سرسنگین باشی باهاشون بیشترجذبت میشن هروقت بهت توهین یابی حرمتی کرد جوابشوبده ک دیگه تکرارنکنه!