2777
2789

شوهرم بعداز سه سال رفت سرکار..توی این مدت کلی اذیت شدیم.خسته شدیم.من یکی کلی سختی کشیدم.بااینکه شاغلم ولی کم میوردم.الانکه رفته خوشحالم.اما ازطرفی خانوادش خیلی بش نزدیک شدن..نسبت ب قبل‌بخاطر اینکه بهشون پول بده مخصوصا مامانش.بشون میده یواشکی ک من نفهمم..یجوری شدم.چیکارکنم؟ چراازم قایم میکنه.چرا میده اصلا میدونه باتاژه میخاییم سرپا بشیم.خونه بگیریم وسایل بچمو کلی نیازشه..مامانش خیلی رومخمه.بچه ها واقعا دارم میگم حس میکنم به تهش رسیدم.ازم قایم میکنه اخه 😢😢😢بگید چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم مادرشوهرتو موهاشو بکن 

حررصی شدم شدید این خونواده شوهر چی نیخدان از جون عروس و پسر اصن رحم ندارن دلشون واسه پسر خودش نمیسوزه نمیخوان پیشرفتشو ببینن 

اه باهاش حرف بزن منطقی و ارووم بگو بابد به فکر پیشرفتو و اینده بچمون باشیم پس انداز کنیم زندگی خودمون اولویته

به نظرم سخت ترین قسمته 

چیزی بگی ادم چی بگه مادرش ایناس 

نگی خب پدلشو اونا میزارن یه گوشه لپشون و میخورن میره

بنظرم بشین باهاش قشنگ یه دو ساعتی بدون دعوا کردن صحبت کن 

یا گاهی بگو واقعا کم میاریم و اینا 

بلکه اثر کنه 

بهش بگو متوجهم ک پدرو مادرت هستن و میخوای کمکش کنی ولی زندگی خودمونم در نظر داشته باش لطفا 

تو مرد مدیر و مدبری هستی من رو حرف تو حرف نمیارم  (مردا حس خوبی بهشون میده اینا احساس قدرت میکنن) ولی خب ممکنه یکم هم نسبت به بهتر شدن وضع زندگیمون صحبت کنیم و پس انداز کنیم 

چون حساسیت نشون دادی که ازت قایم میکنه

کاری کن باهات احساس راحتی کنه

دعا کن بگو خدایا الهی داشته باشه ک بتونه خرج منو بچه و زندگیمو بده به خانوادشم کمک کنه

زندگیتو برا این چیزا خراب نکن دوست من

پدر شوهرت درقید حیاتن؟وضع مادرشوهرت اگه درحد بدیه ک خب  نمیتونی چیزی بگی درهر حال نمیتونه مادرشو ول کنه که گرسنگی بکشه ولی توام تایه حد همراهی کن یکمم قسط و اینا جور کن ک کمتر پول بمونه براشوهرت

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن