2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید در مورد شوهرمو زندکیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 68 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه همینکارو میکنم اینماه ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله مشکلت حل بشه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
خب ایشون نمیخواد کمک کنه! چرا تشویق کنه؟!!

این یه رازیه که باسیاست ها خوب متوجه میشن

همراهی و همدلی با همسر 

صمیمیت 

ارزش به ارزش های او 

احترام به تصمیمات او 

احترام به خانواده همسر و اون ها رو مثل خانواده خود دانستن

چ دلیلی داره همراهیش کنه تا مول بده خونوادش وقتی خودش هشتش گروه نهش هست و سه ساال بیکار بوده قطعا خی ...

چیزی که با همراهی و تشویق در کمک به خانواده همسر به دست میاره خیلی باارزش‌تر از اون مبلغی هست که میخواد برای به قول شما چاله چوله های زندگی مصرف کنه

صرفا سوال می‌پرسم، این با سیاست‌ها اعتراض و مخالفتی ندارند؟! همیشه همراه و همدل و صمیمی هستند؟

قطعا اعتراض و مخالفت دارند 

در شرایطی که دوستمون هستند به نظرم همراهی و همدلی خیلی میتونه به تقویت روابطشون کمک کنه و مشکل پنهان کاری رو برطرف کنه

چیزی که با همراهی و تشویق در کمک به خانواده همسر به دست میاره خیلی باارزش‌تر از اون مبلغی هست که میخ ...

وا چراغی ک ب خانه رواست ب مسجد حرام است..وقتی ولخرجن خودشون دارن چرا باید از زن و بچش بزنه بده ب اونا ..این خ واضح و منطقیه!مثل اینه ک تو ی تعداد وسایل خونتون بدون مشورت پدر مادرت بخشش کنی ب دیگران بگی ک حسی ک ب دست میاد با ارزش تره 🤔🤔اصن حرفم نیاز ب توضیح نداره خ منطقیه ... کمک کردن خوبه تا زمانی ک ب زندگی ما لطمه نزنه و اونا واقعا نیاز داشته باشن اما استارتر میگه نیاز ندارن و در حال ولخرجین!!!خیلی فرق میکنه

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸