2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید در مورد شوهرمو زندکیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 68 پست
اره زندس.پول هم هست ولی مادره هی ازاینو اون پپل میبره.من شوهرمو سعی کزدم دور کنم ازشون اما نمیشه .

فک نکنم با حرف توام مادر شوهرت تموم کنه کاراشو،سعی کن پول نذاری دست شوهرت بمونه ک نتونه چیز زیادی بوه تنها راهش همینه،مثلا دم عیدی بگو طلا میخام سرمایه هم هسش وقت نداری میشه فروخ و اینجوری راضیش کن ،یا همین که قسط جور کنی 

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره اونم مادرشه اگه بهش بگه روش نمیده نده بهش، برا همین از شما مخفی می کنه، اگه خیلی زیاد نیس، ز ...

خوب اخه منم بی پولم ..حقوقم تا سوم تمامه..نمیدونم چیکارکنم که کل حقوقش بره قسط فقط .اما بازم میدونم میده

خیلی حرف میزنم همش میگه اره میدونم.ولی میره میده

درسته زندگی خودتون ارجحیت داره ولی اگه خانواده اش واقعا نیاز به کمک دارن ببخشی برکت میاد تو زندگیت 

اگه نیاز ندارن و دارن تیغ میزنن برو وام بردار یا طلایی چیزی بخر جوری ک بیشتر حقوقت برای اون خرج بشه فقط یکم پس انداز مخفی برای خودت نگه دار اینجوری شوهرت مجبور میشه کل هزینه های زندگی رو تامین کنه و دیگه نمیتونه حاتم بخشی کنه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
درسته زندگی خودتون ارجحیت داره ولی اگه خانواده اش واقعا نیاز به کمک دارن ببخشی برکت میاد تو زندگیت&n ...

یعنی اینجوری میده؟؟؟کل حقوقمو وردارم بدم قسطو اینا بعد بهم میده؟؟

خوب اخه منم بی پولم ..حقوقم تا سوم تمامه..نمیدونم چیکارکنم که کل حقوقش بره قسط فقط .اما بازم میدونم ...

دیگه باید همون اول ماه برنامه ریزی کنید قسطاتونو بدین خیالتون راحت بشه، بعدم زیاد فکرتو مشغول این موضوع نکن، اصلا ی دفعه باهاش بشین حرف بزن بگو من مخالفتی ندارم به مادرت بدی فقط شرایط خودتونم براش بگو، اینطوری بیشتر بهت اعتماد نی کنه مخفی نمی کنه ازت 

یعنی اینجوری میده؟؟؟کل حقوقمو وردارم بدم قسطو اینا بعد بهم میده؟؟

امتحانش ضرر نداره البته میگم وانمود کن که کل حقوقت رو میدی ولی یکم داشته باش ک اگه باهات همکاری نکرد به مشکل نخوری 

برای امتحان مثلا این ماه یه تیکه طلا بخر و قیمتش رو به اندازه ی درامدت بگو و ببین پول لازم داشته باشی میده یا نه 

اگه داد ماه بعد بگو میخوام عوض کنم یا یه سرویس چشمم رو گرفته

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
اره ولی میگه من هیچی بشون نمیدم خیلی پشتشونه

خوب شاید این سه سال اونا به شوهرت پول می دادن

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
شاید برخوردی کردی که ازت قایم میکنه باهاش در کمک کردن به خانواده اش همراهی کن تشویقش کن  تا ...

چ دلیلی داره همراهیش کنه تا مول بده خونوادش وقتی خودش هشتش گروه نهش هست و سه ساال بیکار بوده قطعا خیلی چاله چوله دارن 

اونم اول زندگی باید خونواده ها دست کمک شن حالا ندارن حداقل نکنن

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

بابای منم همینطوره و مامانم نتونست کاری کنه چون یواشکی میده و میگه ندادم

وقتی ادم تو نداریه که اصلا یادش نمیکن و ادم حسابش نمیکنن همین که به در امد میرسه همه دورش موس موس میکنم 

چقدر از اینجور آدما متنفرمممممم چقدررر

حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگی‌هاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است                                           عود را گر بو نباشد هيزم است...
 بابای منم همینطوره و مامانم نتونست کاری کنه چون یواشکی میده و میگه ندادم وقتی ادم تو نداریه ک ...

دقیقا اینم همینه.حرصم میاد وقتی اینهمه ادم میتونه پول جمع کنه بره سفر بره هرجا....خسته شدم

ای بابا:((

باهاش صحبت کن درست حسابی بگو اول خودمون بعد دیگران

شوهرت توی گفتن نه ضعیفه توروخدا تمام تلاشتو بکن حلش کنی

توی خانواده ی ماهم پدرم از وقتی که بدنیا اومدم به درخواست خانوادش نه نمیگفت و براشون دلسوزی میکرد آخرشم پولو میخوردن و یه آبم روش دوباره میومدن میگرفتن 

من یه هزاری به کسی بدهکار باشم شب خوابم نمیبره یه سریارو درک نمیکنم اونوقت ۲۰ سال پیش ده میلیون دادیم به یکیشون هنوزم نداده

حالا خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه و نیازی به اونا نداریم ولی آدم حس بدی بهش دست میده هیچ خیری نمیرسه و دائم دستشون درازه سمت ما 😑

الهی ما هیچ / همه تو...