2777
2789
عزیزم منم برات دعا کردم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده من خودم به نذری اعتقاد دارم اندازه ای که ...

الهی فدای دل مهربونت بسم ممنونم خواهری الهی هرپی از خدا میخواهی بهت ببخشه❤❤❤😘😘عزیزم چه نذری شما جواب گرفتی؟

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
مامان 😂من تو عروسیتون هستم 😁شوخی کردم عزیزم 💋

😅🤣🤣🤣وتی تورو خدا 

جالب ابنه ابن ماه انقد درگیر کار بودم اصلا استرس نداشتم و یادم نیود  ی هو به دلم افتاد 

از یه طرفم میگن استرس نداشته باشی میگیره😬😅

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅🤣🤣🤣وتی تورو خدا  جالب ابنه ابن ماه انقد درگیر کار بودم اصلا استرس نداشتم و یادم نیود  ...

😂😂😂😂وای یعنی اگ استرس میگرفتی نمیگرفت یادت رفت استرس بگیری 😂

الهی فدای دل مهربونت بسم ممنونم خواهری الهی هرپی از خدا میخواهی بهت ببخشه❤❤❤😘😘عزیزم چه نذری شما جو ...

اجی من خودم دوبار نذر کردم واسه مشکلایت که داشتم هردوتا هم جواب گرفتم اولین نذرم شکلات بود پخش کردم با توسل به امام زمان و برای سلامتی امام زمان وبرای حاجتم دومین بارهم اش رشته نذر حضرت فاطمه کردم و پخش کردم و به حضرت فاطمه روانداختم که شفاعت منو پیش خدا بکنه الحمدلله هم نتیجه گرفتم تو میتونی مثلا صلوات هم نذر کنی و ختم صلوات انجام بدی مولا با چند تا از اشناها روزی دوهزارتا صلوات از اول شعبان تا اخر شعبان یا اول رمضان تا اخر رمضان یا پانزده شعبان تا پانزده رمضان به ماه های قمری حساب کن و هر روز برای یکی از ائمه صلوات بفرست انشالله خاجت روا میشی من که خودم خیلی از این ها نتیجه گرفتم 

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین
من ۴ تا فولیکول داشتم ولی نمیدونم باردارم یا نه یه ۱۸ یه ۱۶ یه ۱۹ یه ۱۲ یه ۱۵

انشالله که بارداری چون سایز فولیکولهات خوبه انشالله به نتیجه برسی اجی اگه باردار بودی بهم خبرشو بده انشالله الان یه نی نی تو دلته عزیزدلم

اجی من خودم دوبار نذر کردم واسه مشکلایت که داشتم هردوتا هم جواب گرفتم اولین نذرم شکلات بود پخش کردم ...

خداروشکر ک حاجت گرفتی گلم معلومه دل پاکی داری خواهش میکنم واسه حاجت من دعا کن چندین ساله به هر دری میزنم حل نمیشه دیگه نا ندارم

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
خداروشکر ک حاجت گرفتی گلم معلومه دل پاکی داری خواهش میکنم واسه حاجت من دعا کن چندین ساله به هر دری م ...

انشالله حل میشه فدات بشم میتونم بپرسم حاجتت چیه؟ اگه دوست نداری نگو عزیزم

انشالله که بارداری چون سایز فولیکولهات خوبه انشالله به نتیجه برسی اجی اگه باردار بودی بهم خبرشو بده ...

قربونت برم ان شالله عزیزم به لطف دعا ها شما .چشم عزیزم حتما بهت خبر میدم ❤ان شالله شما هم حاجت روا شی گلم 

قربونت برم ان شالله عزیزم به لطف دعا ها شما .چشم عزیزم حتما بهت خبر میدم ❤ان شالله شما هم حاجت روا ش ...

فداتم گلم😘

فردا میزنم اگ منفی شد مطمئن میشم اثر دارو ها رفته و بی بی های بعدیم اگ مثبت بشه باردارم نطرتون؟

سلام عزیزم من امروز ۹ روز از آی یو آیم میگذره بی بی چک گذاشتم منفی شد.واسه شما چی شد آخرش؟بنظرت میتونه کاذب باشه؟