2777
2789

صد درد صد مثبت نشون میده تحت داروهات...پس نزن...حداقل تا ۱۵ روز صبر‌کن

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان یه سوال من روز ۱۳ سیکلم رابطه محافظت نداشته داشتم 

چه قدر احتمال بارداری هست؟ 

زیاده؟؟؟

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
یعنی بعد از ۱۰ روز هنوز اثر دارو ها هستش عزیزم 

بله تا ۱۴ روز مثبت کاذبه...برای iui امپول hcg  میزنن که تا ۱۴ روز مثبت کاذب میده

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁
بله تا ۱۴ روز مثبت کاذبه...برای iui امپول hcg  میزنن که تا ۱۴ روز مثبت کاذب میده

فردا میزنم اگ منفی شد مطمئن میشم اثر دارو ها رفته و بی بی های بعدیم اگ مثبت بشه باردارم نطرتون؟

خیلی بهش فکر نکن عزیزم, هرچی بهش فکر کنی و استرس داشته باشی بدتره, سعی کن بیخیال باشی, البته میدونم سخته واقعا, من ماه پیش iui رفتم اما از بسکه استرس داشتم نتیجه نگرفتم.