2777
2789
عنوان

هر کی کولونوسکوپی رفته بیاد

4541 بازدید | 17 پست

من امروز رفتم کولونوسکوپی اول گفتن به پهلو چپ دراز بکش و یه چیزی انداختن تو بینیم که از توش باد میومد فک کنم نفس مصنوعی بود بعد به دستم بیهوشی زدن بعد بیهوشی ۳ ثانیه گذشت دیدم سرم داره گیج میره بعد یهو بیهوش شدم 

بعد از اینکه به هوش اومدم مامانم گفت دکترا شلوارتو کلا کشیده بودن پایین و همه جات معلوم بود انقدر خجالت کشیدم 

حالا خوب شد بیهوش بودم و روی اون دکتر هارو ندیدم و گرنه از خجالت آب میشدم

کسی مثل من بوده؟

دکترا مرد بودن؟🥴

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه چی رفتی کولونوسکوپی؟ هزینش چقدر  شد؟

ببخشیدا من این حرفو میزنم گزارش نزدین

از مقعدم ترشح خیلی غلیظ و بلند میومد خیلی اذیت میشدم بعد دستمو مینداختم تو مقعدم دستم به یه توپ بزرگ می‌خورد من فکر میکردم خدایی نکرده قده هست رفتم لونوسکوپی بعد گفتن که بواسیر داخلی داری یعنی اون توپه بواسیر بود باید برم عمل لیزری برش دارم

عملش هم بیهوشی ۴ ساعت بیشتر طول نمی‌کشه یعنی اگه ساعت ۱۲ بری ساعت ۳ یا ۴ میای خونت 

من مامانم عمل کرده بود اوند خونه اصلا درد نداشت خیلی هم راحت شده بود از دست بواسیر 

دیگه راحت میتونه مدفوع اش رو دفع کنه

آره داشتم از خجالت آب میشدم

لازم بود کل شلوارتو بکشن پایین خو؟

خاک تو سرشون😕

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ببخشیدا من این حرفو میزنم گزارش نزدین از مقعدم ترشح خیلی غلیظ و بلند میومد خیلی اذیت میشدم بعد دستم ...

من لبه اش یه برامدگی کوچیکه .دارم دیوونه میشم فقط هرازگاهی خارش دارم اصلا نمیخوام این موضوعو ب کسی بگم .چ دکتری باید برم؟

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

خب برای کولونوسکوپی شلوارو درمیارن دیگه

ناراحت نباش🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من لبه اش یه برامدگی کوچیکه .دارم دیوونه میشم فقط هرازگاهی خارش دارم اصلا نمیخوام این موضوعو ب کسی ب ...

عزیزم برای شما به احتمال زیاد شقاق هست 

مثل یه گوشت اضافی هستش درسته؟

به این میگن شقاق اگه بزرگ باشه عمل میکنن اگه کوچیک باشه با دارو حل میشه نگران نباش

من تو کرج دکتر خوب میشناسم اگه میخوای بدم بهت 

عزیزم برای شما به احتمال زیاد شقاق هست  مثل یه گوشت اضافی هستش درسته؟ به این میگن شقاق اگه بز ...

اره کوچیکه مثلا اندازه جوش .حدود ی ماهه .من اصفهانم میگم کلا پیش چ نوع پزشکی باید برم؟ نمیخوام خانوادمو بگم بهشون

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره