من خودم تو روستا بزرگ شدم .. مردم خونگرمی داره اما اغلب زنای سن بالا خیلی رو مخن..اینطور بگم که بی سواد خرافاتی لجبازو.. دخالتشون تو زندگی بقیه خیلی به چشم میاد و همینا با رفتاراشون باعث شدن لول روستا نشینا بیاد پایین..باید بگم که شهریو روستایی نداره همیشه و همه جا یکی هست خاله زنک و پرو و بیشعور باشه تو زندگیت موش بدوونه..فرقی که توش دیدم اینه که با روستاییه هرچی منطقی تر بخوای حرف بزنی صداشو بالاتر میبره و متوجه نمیشه اما شهریه در ظاهر تصدیق میکنه اما در حقیقت یه تجربه ای میشه براش که دفعه بعد عمیق تر خنجر بزنه ..طبق تجربه خودم...
بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی.. ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
دهاتیا آدمای سادهترین، بی شیله پیله ترن، مگه اینکه جنسشون با شهریا قاطی شه.
عجب تحلیل علمی
😂😂😂
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
در همه جای دنیا چ بالا شهر چ پایین شهر چهروستا هر جا ک بگی ادمه کوته فکر هست ادمای ک شایدم سواد داشته باشن ولی خودشونو میزنن به نادانی باعث اذیت شدنبیشتر افراد جامعه میشن
من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا من قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید