2777
2789
عنوان

دهاتی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 88 پست
کلا چرا دهاتی بگی بده و ب ی عده برمیخوره اما شهری نه هر دو همون حرف (ی)اضافه شده اما اون مثل توهین م ...

چون از قدیم دهات و برای تحقیر بکار میبردن بگی روستایی بهتره

متاهل و مادر یه دخمل هستم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اصالتاروستاییم ولی توی روستای مااکثرمردم خیلی مهربونن  احترام نگه میدارن وتاحدامکان دعوانم ...

چقدر خوب که تو همچین محیطی بزرگ شدی

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
بنظرم اینجوری نیستن اکثرا مهربون تر و دل رحم تر هستن ی جورایی به اعضای تازه وارد مثل عروس و داماد خی ...

و خیلی انعطاف پذیر ترن اگه قلقشون بیاد دستت

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
منم اصالتاروستاییم ولی توی روستای مااکثرمردم خیلی مهربونن  احترام نگه میدارن وتاحدامکان دعوانم ...

چقدر عالی
برعکس روستای پدری من
فک کن پدر من از وقتی 10 سالش بوده دیگه اونجا نیست و ما هم شاید سالی یکبار رفته باشیم  
اما اونجاییا تک تک مارو میشناسن و ریز زندگیمونو خبر دارن
در نهایت این اخلاقیات به روستایی بودن یا نبودن ربطی نداره
به نوع شخصیت ادمهای یه منطقه مربوطه

چقدر خوب که تو همچین محیطی بزرگ شدی

توی روستابزرگ نشدم .پدرومادرم توی روستابزرگ شدن 

توی شهربزرگ شدم ولی باچیزایی که ازخیلی شهریامیبینم دوست داشتم همیشه توی روستاباشم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
در همه جای دنیا چ بالا شهر چ پایین شهر چه‌روستا هر جا ک بگی ادمه کوته فکر هست ادمای ک شایدم سواد داش ...

بلای اینا از هممون دور..

😐اول که نوشتی دهاتی منظورت چیه؟

کنایه ای که پشتش میذارن ادمو ازار میده

خیلی از این کوته نظری ها بدم میاد و متنفرم با سطحی نگری مثلا میگن دهاتی بیسواد اصفهانیه خسیس شیرازیه ...

متاسفانه در کشور ما ، اغلب مردم سعی دارن بگن کی ازکی بهتره 

نمونه های زیادی از این رفتار را هر روزه میبینیم : بچه پسر از دختر بهتره ، خانواده مادری ازخانواده پدری بهترن ، رشتی ها ازبقیه شمالی ها بهترن ،تبریری ها از ارومیه ای ها بهترن ،چادری ها ازمانتویی ها بهترن....

جواب ابلهان خاموشیست
اسی موافقم ولی همون روستاهم نسل جدید و دیگه تقریبا دهه ۵۰ به اینور طرز فکرا عوض شده و ادمای پیرو نمی ...

اره نسل جدید خیلی خوش برخورد شدن به نسبت

بیشعوری اتفاقا دلیلش مشخصه تو کوچه و بازار میبینیم دیگه

مثلا دلیلش چی میتونه باشه..بنظر من عقده یا حسادت

خیلی از این کوته نظری ها بدم میاد و متنفرم با سطحی نگری مثلا میگن دهاتی بیسواد اصفهانیه خسیس شیرازیه ...

ببین ولی بخوایم و نخوایم بعضی رفتارها و اخلاقها توی مردم بعضی شهرها پررنگتره
چون به هرحال ادمها از هم تاثیر میگیرن