2777
2789
عنوان

دهاتی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 88 پست
کلا چرا دهاتی بگی بده و ب ی عده برمیخوره اما شهری نه هر دو همون حرف (ی)اضافه شده اما اون مثل توهین م ...

چون وقتی یه روستایی کار اشتباهی انجام میده این صفتو میارن و اونجاش بده که کنایه داره

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهاتیا آدمای ساده‌ترین، بی شیله پیله ترن، مگه اینکه جنسشون با شهریا  قاطی شه.

اونقدی ساده که میشه بایکم وقت گذاشتن به راحتی قلقشونو پیدا کرد..

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
دهاتیا آدمای ساده‌ترین، بی شیله پیله ترن، مگه اینکه جنسشون با شهریا  قاطی شه.

عجب تحلیل علمی 

😂😂😂

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
موافقم  این یه واقعیته  خداروشکر نسل جدید تغییر کرده

اوهوم

منم اصالتاروستاییم ولی توی روستای مااکثرمردم خیلی مهربونن 

احترام نگه میدارن وتاحدامکان دعوانمیکنن باکسی 

دخالتم مطمئنم که نمیکنن .چون برخلاف خیلیاعقیده دارن زندگی دیگران به مامربوط نیست

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مادرشوهر من یکی از همین پیرزناست. منتها تو شهر بزرگ شده

محیط شهر باعث میشه زیرک تر بشن چون اصلا قبول ندارن که کارشون بیشعوریه🤦🏻‍♀️

بنظرم اینجوری نیستن اکثرا مهربون تر و دل رحم تر هستن ی جورایی به اعضای تازه وارد مثل عروس و داماد خیلی لطف دارن

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
توصیفت صرفا یه تجربه شخصیه .....واکنش افراد شهر یا روستا که معادله ریاضی نیست که حاصلش همیشه یکسان ب ...

خیلی از این کوته نظری ها بدم میاد و متنفرم با سطحی نگری مثلا میگن دهاتی بیسواد اصفهانیه خسیس شیرازیه تنبل 

همه جا بی فرهنگ بی شخصیت هست دیگه ربطی به روستایی شهری نداره 

این نظرا باید به بعضیا تزریق بشه تا بفهمن

همش درسته اما ما یه فامیل نزدیک داریم دهاتی بتمام معناس حیف نمیشه باز کنم اینجا فقط این یکنفر باعث ...

بی سوادی درد بزرگیه که بخاطر محرومیته اما بیشعوری درد بزرگ تریه که دلیلش مشخص نیست 

در همه جای دنیا چ بالا شهر چ پایین شهر چه‌روستا هر جا ک بگی ادمه کوته فکر هست ادمای ک شایدم سواد داشته باشن ولی خودشونو میزنن به نادانی باعث اذیت شدن‌بیشتر افراد جامعه میشن‌

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید