2777
2789
عنوان

پیاز درمانی🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 8615 بازدید | 77 پست
ترشحات عجیب وغریب زیاد دارم معذرت میخوام یه دفه هم تودستشویی موقع شستن حس کردم یه چیزی اومد تودستم ک ...

فولی هات عالین

اون چیر سفت هم احتمالا پولیپ.بوده دفع شده مثه یه توده چربیه تقریبا

اره تو ماه رمضون خیلی سخته

خصوصا برای من ک وسواس دارم بابد غسل کنم سخته

خدا خودش کمکمون کنه

ما خم یه شب در میون اقدام کردیم14 16 18 20 

تا ببینبم خدا چی میخاد

شروع رژیم4دی ماه
یک سانت بودعزیزم در۷میل دکترم گفت تقریبا بزرگه بله شوهرمم باید بزنه همزمان بامن امشب زدم اونم زد فرد ...

پولیپ من بزرگتر بود ک با زاج اندازه اش نصف شد خدا کنه با پیاز درمانی از بین رفته باشه

اخه دکترم گفت اگه باردار نشدی باید درش بیاری

من ب شوهرمم این ماه گرده نخل و عسل ،گردو،موز ، عرق کاسنی و ویتامین ای و فولیک اسید دادم خورد

اکر افاقه نکرد از ماه بعد خرنوب بهش میدم

اخه ازمایش نمیده گفتم همینجوری تقویتش کنم

شروع رژیم4دی ماه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداکنه اینهمه تلاش نتیجه بده واقعا تحمل مزه ی آب پیاز قبل از افطارکردن خیلی عذاب آوره من بعداذون اون ...

واقعاااا بد مزه اس

ان شاءالله خدا جواب این زحماتت رو با یه نی نی تپل مپل سالم و صالح میده بحق حضرت علی ع

شروع رژیم4دی ماه
من تازه شروع کردم عزیزم نمیدونم ولی میدونم بادوسین کیستم ازبین رفت اونم توهمین نی نی سایت یادگرفتم ب ...

دوسین رو چقدر در روز و چه موقع استفاده میکردین؟؟ 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
دوسین رو چقدر در روز و چه موقع استفاده میکردین؟؟ 

دوسین روصبحا ناشتا وقبل خواب نوک قاش چی خوری میخوردم ولی کم میجویدم ومیذاشتم عسلش یواش جذب بشه بعدازظهر روزدوم دردپهلوم ازبین رفت واون حس پری وسنگینی رفت خودم قشنگ متوجه شدم حالم خوب بود یک هفته هم بیشترنخوردم

فولی هات عالین اون چیر سفت هم احتمالا پولیپ.بوده دفع شده مثه یه توده چربیه تقریبا اره تو ماه رمضون ...

واقعا خداروشکر

خوش بحالت چقدرخوب اقدام رفتی آره دیگه منم بیشتراز۵ ۶دقیقه نمیتونم منتظرشم وباید خودموبه آب برسونم

پولیپ من بزرگتر بود ک با زاج اندازه اش نصف شد خدا کنه با پیاز درمانی از بین رفته باشه اخه دکترم گفت ...

انشاالله که ازبین بره همسر منم بابدبختی نصفه نیمه آزداد همه چیزشم نرمال بود ولی دکترم گفت این داروها عالی میکنن طفلکی الان همش سرریز میشه روزه هم که میگیره ولی چه فایده اچ سی جی گیرنمیاد امروزداروخونه های مشهدروزیرپاگذاشتم نبودکه نبود بعضیا گفتن شنبه سربزن یکی نیست بگه شنبه دیگه دیره به چه دردمیخوره شانسم یه دونه مال شوهرم ازدوماه پیش تویخچال بود اونومن زدم دیشب 

حالا میگم من خیلی زیادترشحات تخمک گذاری دارم بنظرت بازم بگردم دنبال آمپوله

مگه سایز فولیای شما چنده؟اتفاقا ماههای قبل ۴یا۵تا داشتم از۲۲تا۲۵ ولی نمیشد حالامیگم شاید پوچ وبی کیفیت بودن دکترم میگفت بااین فولیا بایدچندقلوبشه ولی نمیشد

انشاالله که ازبین بره همسر منم بابدبختی نصفه نیمه آزداد همه چیزشم نرمال بود ولی دکترم گفت این داروها ...

اره اینحاها هم گیر نمیاد

یکی از دوستام هرچی دنبالش بود گیرش نیومد

شنبه چندم سیکلته؟

باید از دکترت بپرسی بعضی ها میگن مشکلی نیست بعضیا قبول نمیکنن

ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد

منم فولیام عالی بود

دکترم گفت اختمال جند قلوییه

ولی هیچی ب هیجی

شروع رژیم4دی ماه
اره اینحاها هم گیر نمیاد یکی از دوستام هرچی دنبالش بود گیرش نیومد شنبه چندم سیکلته؟ باید از دکترت ...

شنبه۱۵ سیکله نمیدونم دکترم همیشه این آمپولومیگفت یکی روز۱۷بزن چراایندفه گفت۱۲و۱۳بزن من اول فکر کردم اچ ام جی نوشته چون گفت دوتاست وقتی رفتم داروخونه دیدم اچ سی جیه

اوقتی پیاز درمانی روشروع کردم دل درد کمردرد خفیف داشتم ولی ازدیشب خیلی درد دارم هم میگم مال آمپوله هم میگم شاید برا ترشحاته ببخشید ولی باورت نمیشه شدیده مثل پریود مجبورشدم پدروزانه استفاده کنم

شنبه۱۵ سیکله نمیدونم دکترم همیشه این آمپولومیگفت یکی روز۱۷بزن چراایندفه گفت۱۲و۱۳بزن من اول فکر کردم ...

دردت فکرکنم برای ازاد سازی تخمکه

خب با توجه ب سایز تخمک دکتر تشخیص میده کی تزریق کنی الانم ک سایز تخمکات عالی بودن

استرس نداشته باش عزیزم

استرس سمه برای بارداری

بهش فکر نکن اگه خدا بخاد بده با همین شرایط هم میده اگه صلاح هم نباشه حتی اگه ده تا امپولم بزنی نمیشه

از خودش بخواه کافیه اون برات بخاد

و اینکه شما ک یه امپول زدی دیگه ریسک نکن اگه نمیتونی از دکترت بپرسی

ان شاءالله با همینا باردار میشی عزیزم بحق حضرت زهرا س

فقط سعی کن اقدام ب موقع داشته باشی

معمولا تحمک 36ساعت بعد امپول ازاد میشه اگه اشتباه نکنم

شروع رژیم4دی ماه
دردت فکرکنم برای ازاد سازی تخمکه خب با توجه ب سایز تخمک دکتر تشخیص میده کی تزریق کنی الانم ک سایز ت ...

انشاالله همین طوربراشما تولدخودم اول اسفنده دوست دارم ماه دیگه بشه خودم به این ماه اصلا امیدندارم چون اکثرا دوردوم پیازدرمانی نتیجه گرفتن بازم هرچی خودخداصلاح بدونه ماها یه تلاشی میکنیم بقیش باخودشه هرماه تزریق داشتم ترشحم داشتم ولی نمیشد پس همش به خواست خداست

آره دردم مال همون آمپوله یه درد عضلانی مثل سرماخوردگی

تلاشموبرا اقدام میکنم اگه شوهرمم همکاری کنه انشاالله همه ی نی نی سایتیا عیدی بگیرن مخصوصا شما دوست عزیز😘😘

مرسی عزیزم ان شاءاللههههه

سلام عزیزم امروزدرست۱۴روزازتزریق آمپول اچ سی جی من میگذره و۴روزمونده به بی بی چک زدم یه خط خاکستری انداخته که راحت دیده میشه نمیدونم درسته یا نه دیگه تاموعدم صبرمیکنم ببینم چی میشه آخه این بلا زیادسرم اومده شماچی شد موعدت کی هست ؟؟بی بی استفاده کردی؟؟