2821
2789
عنوان

پیاز درمانی🤔

8567 بازدید | 77 پست

سلام عزیزان. من تو اقدامم این ماه پیاز درمانی انجام دادم ولی عادتم خیلی عقب افتاده... 

پلی کیستیکم ولی چند وقت بود که با دارو سر وقت میشدم تقریبا... لطفا راهنمایی کنید همش سردر گمم😔

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم چی شد از پیازدرمانی نتیجه گرفتی

سلام نه عزیزم دیگه درمانو ادامه ندادم آخه تازه پریودام منظم شده بود که زد خرابش کرد و 2ماه طول کشید. از یکی دیگه هم که پلی کیستیک بود شنیدم که اونم بعداز پیاز درمانی عقب انداخته بود

سلام نه عزیزم دیگه درمانو ادامه ندادم آخه تازه پریودام منظم شده بود که زد خرابش کرد و 2ماه طول کشید. ...

انشاءالله ب زودی دامنت سبز بشه

منم چند روزه شروع کردم ب پیازدرمانی توکل بر خدا

شروع رژیم4دی ماه
انشاءالله ب زودی دامنت سبز بشه منم چند روزه شروع کردم ب پیازدرمانی توکل بر خدا

ممنونم عزیزم. ان شاءالله برای شما نتیجه خیلی خوبی بده و بیای خوشحالمون کنی☺️

سلام شما ادامه دادی من دوروزه میخورم خیلی ترشحات دارم خداکنه مشکلی رو نظم پری ایجادنکنه تواین ماه رم ...

سلام.عزیزم

من امشب شب 10ام ک باید بخورم

من فقط یه کم ترشح دارم

منم ا، همین موضوع می ترسیدم ک تو ماه رمضون لکه بینی پیدا کنم

ولی تا حالا ک چیزی نبوده

شروع رژیم4دی ماه
سلام.عزیزم من امشب شب 10ام ک باید بخورم من فقط یه کم ترشح دارم منم ا، همین موضوع می ترسیدم ک تو م ...

وای خداروشکر که مشکلی نداشتین فقط یه چیزی تواون۵ مین که پیازمیجوشه فقط حالت شیشه ای پیدا میکنه پیازا و لِه نمیشن همینجوری درسته یا باید صبرکنی خوب پخته بشه

وای خداروشکر که مشکلی نداشتین فقط یه چیزی تواون۵ مین که پیازمیجوشه فقط حالت شیشه ای پیدا میکنه پیازا ...

برای منم له نمیشن تو 5مین

وقتی پیازا رو ریختی تو اب جوش ،از قل زدن میفته

صبر کن دوباره جوش بیاد بعد زمان بگیر براش

میگم میشه عکس از پیازی ک استفاده میکنی بفرستی؟

شروع رژیم4دی ماه
برای منم له نمیشن تو 5مین وقتی پیازا رو ریختی تو اب جوش ،از قل زدن میفته صبر کن دوباره جوش بیاد بع ...

اینه پیازای من به من گفتن پیاز زرد همینه ولی چون تازست هنوز روش پوسته ی خشک نداره نمیدونم دیگه راست گفته یا نه؟؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز