2777
2789
عنوان

پیاز درمانی🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 8615 بازدید | 77 پست

🌹🌹چند تا نکته راجب pco(تنبلی تخمدان) در راستای اصلاح سبک زندگی :

خواب قبل یازده شب به شدت رو سلامت هورمون ها و تخمدان تاثیر مثبت داره

مصرف روغن سالم، (کنجد ، زیتون) خیلی مهمه، روغن حیوانی هم باید کمتر مصرف بشه، و روغن های سرخ کردنی صنعتی کاملا حذف بشه

مصرف قند مصنوعی و مواد کارخونه ای حذف کامل، و قندهای طبیعی جایگزین (عسل، شیره ، خرما و میوه جات)

برای ریزش موها ماسک مو خونگی متناسب با نوع مو خیلی موثره

و در مورد وعده های غذایی هم ، حتما از سبزیجات قبل برنج یا نون استفاده کنید که قند خون یهو بالا نره، یعنی سعی کنین اول سبزیجات و پروتیین غذا رو بخورید چند تا لقمه اول، بعدش حالا از کربوهیدرات (برنج ، نون یا سیب زمینیو ...)هم بخورین

کنار میوه ها از ارده کنجد و مغزیجات استفاده کنین تا حد ممکن

استرس رو کنترل کنید

ورزش ورزش ورزش هرگز از دست ندید,البته ورزش مقاومتی به علاوه پیاده روی

ورزش تو روحیه ، اخلاق و درمان و پاکسازی بدنو.... همه اینا اثر مثبت داره

شبا قبل خواب تخمدانتون و شکم رو ماساژ بدین تو حالت دراز کشیده، اگه روغن سیاهدونه یا کنجد یا هر روغن که بهتون سازگاری داره میتونین با اون ماساژ بدین

...تو پریود روغن مالی شکم باعث افزایش خون ریزی میشه...پس تو پریود روغن نزنین

موقع پریود سعی کنین حمام نکنید تا جایی که براتون ممکنه

از شکم بند پشمی استفاده کنین تا تخمدانتون گرم بمونه

خودتون  رو دوست داشته باشید با عشق با خودتون حرف بزنین😍

niloofarpcossupport

این پیج هم عالیه

همین طور پیج سوگند چند تا هایلایت خوب راجع ب pco داره

haircare_sogand

شاد و سلامت باشید ♥️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

استارتر ، درمورد اصلاح سبک زندگی هم چیزی می‌دونی؟؟؟

تنبلی تخمدان یه سری پرهیزات غذایی داره یه کم برات نوشتم تو پیام قبلی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🌹🌹چند تا نکته راجب pco(تنبلی تخمدان) در راستای اصلاح سبک زندگی : خواب قبل یازده شب به شدت ر ...

خیلی عالی🌹🌹

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

استارتر ، درمورد اصلاح سبک زندگی هم چیزی می‌دونی؟؟؟ تنبلی تخمدان یه سری پرهیزات غذایی داره یه کم بر ...

آره. تونستی باز هم بگو❤️

من خیلی سعی کردم واسه انجام اینها اصلاح سبک تغذیه ورزش و... اما نمیشه بعد از یه مدت کنار میذارم

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

خواهش میکنم عزیزم اره سه تا چهار سالی میشه دقیق یادم نیست از کی اقدام کردیم زاج درمانی میتونی تو س ...

مرسی عزیزم زحمت کشیدی اگه این ماه نشد ماه بعد بدون اقدام انجام میدم البته امید دارم با پیاز درمانی که میکنم رفتم سونو همه چیز مرتب باشه

مرسی عزیزم زحمت کشیدی اگه این ماه نشد ماه بعد بدون اقدام انجام میدم البته امید دارم با پیاز درمانی ک ...

ان شاءالله همین ماه میای خبر بارداریتو میدی بهم

بی خبرم نزار

روز چندم سیکلی؟

شروع رژیم4دی ماه
ان شاءالله همین ماه میای خبر بارداریتو میدی بهم بی خبرم نزار روز چندم سیکلی؟

وای نگو با۸روزپیازدرمانی اونم فقط وعده ی افطار نه دیگه ازپولیپ خبری بود نه ازمیوم سه تا فولیکول خوبم داشتم دکترم میگفت تو۸روزچی شده کجارفتن اینا گفتم پیازدرمانی !!روششو ازم پرسید گفت اوضاع رحمت خیلی خوبه ضخامتم همیشه۶بودالان۱۰شده بود اصلا باورم نمیشه الان ازپیش دکترم اومدم دوتااچ سی جی برام نوشته که امروزوفردابزنم یکی هم براشوهرم تاچی پیش بیاد

گلم امروز روز۱۲سیکلم بود ومن پیازدرمانی رواز۵پری شروع کردم

انشالله همه ی نی نی سایتیا نی نی داربشن بخدا گاهی دلم برابعضیشون اونقدرمیسوزه که میگم خدایا منو بیخیال به اونا برس

حالا امشب امپولو بزنم ۱۴ روزدیگه معلوم میشه گلم

وای نگو با۸روزپیازدرمانی اونم فقط وعده ی افطار نه دیگه ازپولیپ خبری بود نه ازمیوم سه تا فولیکول خوبم ...

چقد خوشحااال شدم عزیییزم

ب امید خدا این ماه دیگه بارداری ان شاءالله

تا چند روز میخای پیاز رو.ادامه بدی

من ک فکرکنم کلا 12یا11رور خوردم

شروع رژیم4دی ماه

ترشحات عجیب وغریب زیاد دارم معذرت میخوام یه دفه هم تودستشویی موقع شستن حس کردم یه چیزی اومد تودستم که سریع انداختم نفهمیدم چی بود ولی مثل نخود سفت بود الانم هنوزترشح دارم ولی نه ترشح تخمک گذاری فولیکولا ۲۰ و۱۹/۵بودن که دکترم اچ سی جی نوشت اونا روامشب وفرداشب بزنم ببینم چی میشه وگفته ازامشب شب درمیون رابطه داشته باشین فکرکن ماه رمضون شوهرمم خیلی ضعیف شده هرچیم تقویت میکنم فایده نداره حالا پیازو تاهمون روز۱۵مصرف میکنم که دورش تموم شه اگه اتفاقی نیفتادماه بعدانشالله ادامه میدم شمام نباید ناامید بشی ادامه بده ولش نکن یکم سخت هست ولی ازانتظارو دارو دوا یکسره تومطب دکترابودن بهتره 

وای نگو با۸روزپیازدرمانی اونم فقط وعده ی افطار نه دیگه ازپولیپ خبری بود نه ازمیوم سه تا فولیکول خوبم ...

یه سوال دیگه اندازه پولیپت چقد بود؟

شوهرت هم باید اچ سی جی بزنه؟با من اشتباه متوجه شدم

شروع رژیم4دی ماه
یه سوال دیگه اندازه پولیپت چقد بود؟ شوهرت هم باید اچ سی جی بزنه؟با من اشتباه متوجه شدم

یک سانت بودعزیزم در۷میل دکترم گفت تقریبا بزرگه بله شوهرمم باید بزنه همزمان بامن امشب زدم اونم زد فرداهم یکی دیگه میزنم بعدازجواب دادن پست شما ترشحات تخمکگذاری شروع شدچقدرم سخته توماه رمضون حفظ کردن رابطه مکرر همسرمم طفلی بخاطر روزه خیلی ضعیف شده احساس میکنم طفلکی خیلی تحت فشاره آخه دکترم گفت ازامشب یک شب درمیون تا یک هفته😰😰😰🤦‍♀️🤦‍♀️🤕🤕

ببخشید دیرجواب میدم آخه حتما باید هی رمز ورود بزنم تامتوجه بشم کامنت گذاشتین

خداکنه اینهمه تلاش نتیجه بده واقعا تحمل مزه ی آب پیاز قبل از افطارکردن خیلی عذاب آوره من بعداذون اونومیخورم بعدنمازمیخونم بعدافطارمیکنم تااون فاصله ی ۱۰دقیقه ای خوردن آب پیاز تا نهار وشام روهم حفظ کرده باشم