2777
2789
عنوان

پیاز درمانی🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 8615 بازدید | 77 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوبی ان شاءالله ک مثبت واقعیه متاسفانه من دیروز ک روز32سیکلم بود پریود شدم ان شاءالله ...

جدی میگی باون اقدامای به موقع؟!

عزیزم انشالله این ماه یه نتیجه ی عالی میگیری ویه نی نی نازمیادتودلتو قلمبه میشی🤗🤗

منم تصمیم گرفتم ۴روزدیگه پری بیادپیازدرمانی رودوباره شروع کنم چون نتیجش برامن عالی بود همینکه پولیپ رودفع کرده خداروهزاران بارشکر

آره میدونم زودبود خواستم ببینم انقدمیگن۱۴روزبعدآمپول !چجوریاست آخه همیشه دکترم انقدر دیر اینومیدادکه به۱۴ نمیکشید پری میومد😬😬

حالا اگه بیادکه بهتره چون دوست داشتم اسفندی باشه مثل خودم ولی بازم هرچی مصلحت خداباشه شاکرم

جدی میگی باون اقدامای به موقع؟! عزیزم انشالله این ماه یه نتیجه ی عالی میگیری ویه نی نی نازمیادتودلت ...

ممنون عزیزم

ان شاءالله خواسته دلت با مصلحت خدا یکی باشه و ب آرزوت برسی عزیزم

اره منم ب امید خدا شروع میکنم از 5پری

شروع رژیم4دی ماه
ممنون عزیزم ان شاءالله خواسته دلت با مصلحت خدا یکی باشه و ب آرزوت برسی عزیزم اره منم ب امید خدا شر ...

سلام عزیزم منم امروزصبح موقع نماز که پاشدم دیدم پری اومده بعد اون بی بی دوتا دیگه گذاشتم اولی پر رنگ وخیلی سریع خط افتاد که گفتم دیگه نی نی اومد فرداش دوباره یکی دیگه گذاشتم که بعدش برم آزمایش که دیدم مثل اولی کمرنگ شد ولی اونم سریع زیر یه دیقه خط انداخت الانم حالم خیلی بده درد فراوون وخونریزی شدید دارم سرگیجه وضعف شدید دارم فردامیرم دکتر فکر کنم بخاطر خونریزی زیاد کم آوردم دعا کن زودتر تموم بشه خیلی اذیتم این ماه از۱۴پری همش درد وبی خوابی تحمل کردم دارم میمیرم دیگه خدا یه مرگی به من بده تموم بشه رنگ به روم نمونده دست وپاهام بی حسه😭😭😭

ممنونم عزیزم. ان شاءالله برای شما نتیجه خیلی خوبی بده و بیای خوشحالمون کنی☺️

عزیزم لطفا تو ختم 60یاسین فردا 

یدونه بخونید یاسین 

تعداد خانوما  رفت بالا  میخوام اونا سهیم باشن حتما یادتون نره فقط یکی بخونید خود منم میخواستم پنج تا بخونم اما فقط یدونه میخوانم تا اونا حاجت روا بشن یادتون باشه اونروز بیشتر از یدونه یاسین نخونید حتی برا خودتون جدا نخونید فقط یدونه فردا بخونید برا ختم  

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*
حاجت روا بشین گلم لطفا یه الارم بذارین یادتون نره نمیتونم گاهن تک کنم 

همچنین شمام حاجت روا بشید💐

باشه مشکلی نداره

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

هیچکی نیست کمکم کنه؟ 😢

سلام عزیزم ختم حضرت حمزه امروز یادتون باشه تا یک ساعت قبل از اذان مغرب بخونید  سه تا تاپیک هست لطفا برا هم گروهیا دعا کن منم همینجور انشااله حاجت روا شی

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*
سلام عزیزم ختم حضرت حمزه امروز یادتون باشه تا یک ساعت قبل از اذان مغرب بخونید  سه تا تاپیک هست ...

خوندم گلم

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

سلام عزیزم منم امروزصبح موقع نماز که پاشدم دیدم پری اومده بعد اون بی بی دوتا دیگه گذاشتم اولی پر رنگ ...

ای بابااااا  

ب این بی بی چکا هم دیگه اعتباری نیست

الان چطوری

بهتر شدی؟

دکتر رفتی خونریزیت قطع شد؟

شروع رژیم4دی ماه
ای بابااااا     ب این بی بی چکا هم دیگه اعتباری نیست الان چطوری بهتر شدی؟ دکتر رفتی خو ...

سلام گلم آره الان بهترم حالم خیلی بد بود که خداروشکرگذشت 

ازامروزپیازدرمانی روشروع کردم به همراه جوشونده انجیروهویج تاببینم چی میشه دکترم نرفتم چون اصلا نمیتونستم ازجام بلندشم سرگیجه وببخشین اسهال واستفراغ شدید بودم زنگ زدم نوبت گرفتم سونو۱۲ رومیبرم پیشش کلومیفنم خودم شروع کردم چون قبلش گفته بودپری شدی سوم بیا داروبدم میدونم بازم همینومیده

شما چکارکردی ترشحات تخمک گذاری داری فکرکنم نزدیکش باشی