2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3391 بازدید | 124 پست
بالاخره تموم شد بچه ها... امیدوارم خوشتون اومده باشه و کمی سرگرم شده باشین.. ببخشید من کار د ...

خیلی قشنگ بود مرررسی، دستت درد نکنه عزیز دلم 🥰🥰🥰🥰💖💖💖💕💕💕💕🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم میشه دیگه داستان خیانت نزاری 

یکم داستان شاد بزار که عاشقا بعد از کلی سختی به هم میرسن بدون اینکه به کسی خیانت کنن 😊

🖤خدایا ناراحت نشیا ولی دنیا یه ذره هم قشنگ نبود 🖤 در نهایت دختری که قدرشو ندونستی عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده و یک روزی یک نفر بیش تر از تو دوستش خواهد داشت به هر شیوه ایی که تو نتونستی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون دریا جون 🥰🥰🥰 خیلی خوش قلبی😍😍😍😍 انشا الله بهترین ها نصیبت بشه خواهر گلم ❤❤❤❤

فداتبشم عزیز دلم، آرزوی قشنگ و مهربونم، خیلی با محبت و باصفایی خواهرجونمممم🥰🥰🥰💖💖💖💕💕💕💕💕💞💞💞💞💞

چقدنرگس بدکاری کرددرسته خودشم خیلی مقصربودولی بعضی وقتاماادمامیتونیم ازیک فاجعه بزرگ جلوگیری کنیم مگه اخه نرگس خدابودک اومدابروشوهمه جابرد🤕بنظرم گناه نرگسم دست کمی ازگناه خوده مریم نداشت

🦋
ممنون 💖💖💖 خواهش میکنم که وقت گذاشتی خوندیش🥰🥰🥰

خواهش میکنم عزیزم، خیلی خیلی ازت ممنونم بخاطر تمام زحمتهایی که برامون کشیدی، دستت درد نکنه خواهرجونمم، مررررسی از لطفت عزیز دلم، واقعا خسته نباشید 🥰🥰🥰💞💞💞💞💞💞💕💕💕💕🌹🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏🙏🙏

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز