2777
2789

وا 

تاپیک درباره مدیریت هزینه زدین حذف شده؟ 

چرااخه هرجا تاپیک مفیده بستس منم توچندتا تاپیک مفید رفتم نوشت تعطیل شده

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید کاربرا گزارش زدن وقتی گزارش زیاد باشه نینی یارا فکر میکنن مورد بدداره و حذف میکنن

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
وا  تاپیک درباره مدیریت هزینه زدین حذف شده؟  چرااخه هرجا تاپیک مفیده بستس منم توچن ...

چون دیگه سایت شده فقط حموم زنونه...حیفه اینچیزاس ک منتشر شه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
عزیزم شاید کاربرا گزارش زدن وقتی گزارش زیاد باشه نینی یارا فکر میکنن مورد بدداره و حذف میکنن

اخه مسخرس...اینجا آدم آنرمال کم نداریم...به فرض گزارش زده باشن...نباید یه بررسی اجمالی بشه و راستی آزمایی؟!

اخه مسخرس...اینجا آدم آنرمال کم نداریم...به فرض گزارش زده باشن...نباید یه بررسی اجمالی بشه و راستی آ ...

اره دقیقا حق با شماست

عزیزم پیگیری کن تاپیکت برگرده حتی اگه ب ی نفرم کمک کنه کلی ارزش داره ساعت ۹ونیم ب نینی یار ۳ بگو ایشون واقعا خوب پیگیری میکنه همینطور نینی یار ۵ ایشونم خیلی خوبه ولی ساعت ۵ میاد

اره دقیقا حق با شماست عزیزم پیگیری کن تاپیکت برگرده حتی اگه ب ی نفرم کمک کنه کلی ارزش داره ساعت ۹ون ...

تو تگ هام نی نی یار ۵ نمیاد آخه

تو تگ هام نی نی یار ۵ نمیاد آخه

@نی_نی_یار_3 سلام عزیزم ایشون گویا تاپیک مفید داشتن اما الان حذف شده میخوان که برگرده ❤