2777
2789

وا 

تاپیک درباره مدیریت هزینه زدین حذف شده؟ 

چرااخه هرجا تاپیک مفیده بستس منم توچندتا تاپیک مفید رفتم نوشت تعطیل شده

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شاید کاربرا گزارش زدن وقتی گزارش زیاد باشه نینی یارا فکر میکنن مورد بدداره و حذف میکنن

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
وا  تاپیک درباره مدیریت هزینه زدین حذف شده؟  چرااخه هرجا تاپیک مفیده بستس منم توچن ...

چون دیگه سایت شده فقط حموم زنونه...حیفه اینچیزاس ک منتشر شه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
عزیزم شاید کاربرا گزارش زدن وقتی گزارش زیاد باشه نینی یارا فکر میکنن مورد بدداره و حذف میکنن

اخه مسخرس...اینجا آدم آنرمال کم نداریم...به فرض گزارش زده باشن...نباید یه بررسی اجمالی بشه و راستی آزمایی؟!

اخه مسخرس...اینجا آدم آنرمال کم نداریم...به فرض گزارش زده باشن...نباید یه بررسی اجمالی بشه و راستی آ ...

اره دقیقا حق با شماست

عزیزم پیگیری کن تاپیکت برگرده حتی اگه ب ی نفرم کمک کنه کلی ارزش داره ساعت ۹ونیم ب نینی یار ۳ بگو ایشون واقعا خوب پیگیری میکنه همینطور نینی یار ۵ ایشونم خیلی خوبه ولی ساعت ۵ میاد

اره دقیقا حق با شماست عزیزم پیگیری کن تاپیکت برگرده حتی اگه ب ی نفرم کمک کنه کلی ارزش داره ساعت ۹ون ...

تو تگ هام نی نی یار ۵ نمیاد آخه

تو تگ هام نی نی یار ۵ نمیاد آخه

@نی_نی_یار_3 سلام عزیزم ایشون گویا تاپیک مفید داشتن اما الان حذف شده میخوان که برگرده ❤