2777
2789

به جایی که همه چی خوبه، همه چی هست، به آرزوهاتون رسیدین شوهرتون دوس دارین اونم دوستون داره... ولی این وسط یه چیزی اشتباهه! یکی باید می بود که نیست، هیچوقت هم نخواهد بود و با اینکه سالها گذشته، دردش تموم نمیشه، تموم نمیشه تا من تموم نشم.... 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

چه حس بدی 😑

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده که بدونی باید خودتو تموم کنی تا رنج تموم شه

من وقتی رفت به تهش رسیدم... ولی برگشت.. 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

آره 

من واقعا گاهی میخوام از ته ته احساساتم با کسی حرف بزنم. از خوشی ها و ناخوشی ها. اما واقعا واقعا واقعا کسی رو ندارم که پیشش خود خودم باشم.

گاهی خیلی تکیده میشم از این موضوع