2789
عنوان

کمک...یبوست😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 62 پست
منو این دارویی که میگمت نجاتم داد مخلوطی از اسیاب کرده گل محمدی ،برگ سنا،کاسنی ،واگه باردار نیستی گ ...

بله امتحان کردم گل محمدی و سنا و.... مشکل اینه که من این داروها رو مقطعی نمیتونم بخورم چون مشکلم همیشگیه دنبال یه چیز گیاهی با کمترین عارضه هستم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داغ دلمو تازه کردی از دست این یبوست کارم به کولونوسکپی کشیدذالبته من خون ریزی هم داشتم منم مثل شما ا ...

من اصلا کاهو و سبزیجات نمیتونم زیاد بخورم چون به شدت نفخ میکنم

ببین عزیزم بایداول علت یبوستت رو پیداکنی، توخیلیا مثل خانمهای باردار طبیعیه وبعدازاین دوران برطرف می ...

من روده تحریک پذیر دارم، همیشگیه متاسفانه حتی رژیم غذاییمم که رعایت کنم باز کامل برطرف نمیشه اذیتم 

من همین الان کرونا دارم خداکنه حداقل روده هام خوب شن😁

وای خدا کنه برای توام خوب بشه اینوببریم ثبت جهانیش کنیم🙊😁

یعنی تا یه ماه بیشتر من تو شکمم گهگداری خیلی داغ میشد فکر نمی‌کردم دیگه خوب بشم ولی خدایش مشکلم حل انشالله مشکل توام بکلی حل بشه

وای خدا کنه برای توام خوب بشه اینو ببریم ثبت جهانیش کنیم🙊😁 یعنی تا یه ماه بیشتر من تو شکمم گهگد ...

وای نه من شکمم داغ نمیشه☹️ ولی معذرت میخوام دماغمو انگار تو آب جوش گذاشتن 😁

آلو و انجیر هم میخورم... البته انجیر رو تو آب میندازم ۵تا دونه صبح میخورم آلو هم آلو خشک 

آلو بخارا خوبه  آبشم حتما بخوری صبح ناشتا بخور ۴۵ دقیقه دراز بکش بعد صبحونه بخور آبلیمو هم بریز توی آب گرم صبح ناشتا بخورخوبه طول روز میوه های ابدار و گوجه هم زیاد بخور

روزهای سخت قیمت آدم های دورت و معلوم میکنه🤞