2789
عنوان

کمک...یبوست😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 62 پست
قرص سیلاکس خوردی تا حالا؟

این قرص عااالیه من یبار خوردم خوب شدم 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم متاسفانه ازبچگی یبوست دارم اکثرا من البته کمکاری تیروئید و روده تحریک پذیرم دارم عزیزم درمان میگم نه تنها عوارض وضرری نداره بلکه خیلیم مفیده اب هویج بخور دعام کنا ینی من اب هویج بخورم درجا یبوست چن روزم برطرف میشه بخاطراینه ک سرشارازفیبره هویج فوق العادست برای روده ویبوست کلیم فایده داره برا بدن خیلیممم سریع برایبوست جوابه

چشت خورد سهیم شدی توظهورش سه تاصلوات سهم شماست
من کرونا که گرفتم این مشکلم واسه همیشه حل شد 😁

پس عامل خیرشد کرونا برات😂😂 خدامیگه شاید ضضری به توبرسد وچه بسا خیرتودران باشد همینه ها

روغن زیتون.زیتون .کاهو.الو بخارا.انجیر.گل محمدی ورزش و پرهیز از شیر و موز وانار

اب هویجم فوق العادست برایبوست فوق العاده سرشارازفیبره برا رودم خیلی مفیده درجاهم یبوستو درمان میکنه یکی ازبهترین درمان هاست

ببین عزیزم بایداول علت یبوستت رو پیداکنی، توخیلیا مثل خانمهای باردار طبیعیه وبعدازاین دوران برطرف میشه درطول بارداری نحوه تغذیه رو رعایت میکنن یا ملین استفاده میکنن، شماببین ازچیه مشکلت بعددرمان کن، سرخود خوردن ملین ها میتونه مشکل سازبشه چون یکی دوبارنیست که، شما مدتهاست یبوست داری،طب سنتی یا دکترمتخصص گوارش بایدتشخیص بده برات، یه سری افراد به خاطر سردی روده یبوست دارن وکلا بسته به نوع بدن وطبعش دلایل مختلفی داره وهمه یکجورنیستن

پس عامل خیرشد کرونا برات😂😂 خدامیگه شاید ضضری به توبرسد وچه بسا خیرتودران باشد همینه ها

شاید فکر کنی دارم الکی میگم ، ولی واقعا برای من خیر ساز بود کرونا 🙂😁

مخم یکم وا میکرد چهرمم یکم قشنگ میکرد وای خدا چی میشد 😂

شاید فکر کنی دارم الکی میگم ، ولی واقعا برای من خیر ساز بود کرونا 🙂😁 مخم یکم وا میکرد چهرمم یکم ق ...

نه عزیزم باورکردم ک برات ایه خدارو اوردم  اره واقعا قشنگ پوستو شفاف میکرد ادمو خوش اخلاق میکرد خوشگل میکرد😂😂