دوستان من یبوست مزمن دارم از بچگی این مشکل رو دارم و با تغییر سبک غذا و ورزش و ... هم درست نمیشه همین الان هم دارم رعایت میکنم ولی باید دارو بخورم حتما روده هام تنبل هستن، از طرفی مصرف مداوم دارو خودش ضرر داره باعث تنبلی بیشتر روده ها میشه،،، خواهش میکنم اگر داروی گیاهی موثری سراغ دارین که با خیال راحت بشه همیشه و مداوم ازش استفاده کرد بهم معرفی کنین
تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین عزیزم بایداول علت یبوستت رو پیداکنی، توخیلیا مثل خانمهای باردار طبیعیه وبعدازاین دوران برطرف میشه درطول بارداری نحوه تغذیه رو رعایت میکنن یا ملین استفاده میکنن، شماببین ازچیه مشکلت بعددرمان کن، سرخود خوردن ملین ها میتونه مشکل سازبشه چون یکی دوبارنیست که، شما مدتهاست یبوست داری،طب سنتی یا دکترمتخصص گوارش بایدتشخیص بده برات، یه سری افراد به خاطر سردی روده یبوست دارن وکلا بسته به نوع بدن وطبعش دلایل مختلفی داره وهمه یکجورنیستن