2777
2789
عنوان

نکنه یخچالم داره میسوزه😱😱

571 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها

امروز یخچالمو شستم، یخچالم سایده ، اول از برق بیرون کشیدم قسمت یخچالشو خالی کردم همه طبقه و قفسه هاشو بیرون کشیدم و شستم بعدم داخل یخچالو کفی کردم و بعد پارچ پارچ آب ریختم توش و شستم ، از منافذ داخلش یکم آب رفت توی یخچال بعدم کامل دستمال کشیدم خشک کردم توشو طبقه ها و وسیله هارو چیدم توش و زدم به برق، حالا که رفتم سر زدم دیدم یکم صدا میده و زیر یخچال با پا احساس کردم داغ شده ، در یخچالم باز میکنم اون قسمتش که آهنربا هست داغه ،،، خاک بر سرم حالا چیکار کنم نکنه بسوزه یخچالم، شوهرمم خوابه ترسیدم بهش بگم دعوام کنه چرا آب ریختم تو یخچال🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ چیکار کنم تو رو خدا یکی کمک کنه 

خوب مگه تو یخچال چه کاری انجام میشه که با پارچ آب شستی؟؟؟ کارایی می‌کنین هااا

یه دستمال بزن تو آب و جوش شیرین بکش توی یخچال دیگه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چیزای تو سو چیکار کنم 

دربیار گلم بذار قشنگ تا فردا هوا بخوره بعد بزن

اگ ی لگن بزرگ داری توش یخ بریز بذار توشون خراب نشن یا ببر تویخچال مامانت بذار موقتا یا بذاربیرون ک هوا سرده

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

حالا از برق درآوردم درشم باز گذاشتم ای کاش تا صبح خشک بشه😥

افرین بذار بمونه کامل خشک میشه نگران نباش ی صدقه هم بده 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

حالا از برق درآوردم درشم باز گذاشتم ای کاش تا صبح خشک بشه😥

اگ سشوار داری منافظو سشوار بکش 

خوب مگه تو یخچال چه کاری انجام میشه که با پارچ آب شستی؟؟؟ کارایی می‌کنین هااا یه دستمال بزن تو آب و ...

هیچ وقت توش آب نمیریختم همیشه کفی میکردم بعد با دستمال نمدار هی کفشو میگرفتم ، امسال گفتم تا کی دستمال بکشم بذار آب بریزم زود کفا بره تمیز شه🤦‍♀️🤦‍♀️

هیچ وقت توش آب نمیریختم همیشه کفی میکردم بعد با دستمال نمدار هی کفشو میگرفتم ، امسال گفتم تا کی دستم ...

حالا درا رو باز بذار تا صبح ایشالا خشک بشه. ولی با آب و جوش شیرین تمیز کن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خدایا امسال یخچالم چیزیش نشه من دیگه گ..ه میخورم با آب بشورم😭

انشاءالله چیزیش نمیشه 🥺