امروز یخچالمو شستم، یخچالم سایده ، اول از برق بیرون کشیدم قسمت یخچالشو خالی کردم همه طبقه و قفسه هاشو بیرون کشیدم و شستم بعدم داخل یخچالو کفی کردم و بعد پارچ پارچ آب ریختم توش و شستم ، از منافذ داخلش یکم آب رفت توی یخچال بعدم کامل دستمال کشیدم خشک کردم توشو طبقه ها و وسیله هارو چیدم توش و زدم به برق، حالا که رفتم سر زدم دیدم یکم صدا میده و زیر یخچال با پا احساس کردم داغ شده ، در یخچالم باز میکنم اون قسمتش که آهنربا هست داغه ،،، خاک بر سرم حالا چیکار کنم نکنه بسوزه یخچالم، شوهرمم خوابه ترسیدم بهش بگم دعوام کنه چرا آب ریختم تو یخچال🤦♀️🤦♀️🤦♀️ چیکار کنم تو رو خدا یکی کمک کنه
اون پایین دمو دستگاه نداره ک دمو دستکش بیشتر پشت یخچاله تو همون درشو باز بذاز تاصبح خشک میشه اصلا ج ...
خدا از زبونت بشنوه، الان رفتم از پشتش اون پایینش انگشتمو از دریچش زدم به کمپرسور خییییییلی داغ بود و یکم بو میداد، یعنی فک کنم یه ساعت دیگه اینجوری کار میکرد سوخته بود😵😵
خدا از زبونت بشنوه، الان رفتم از پشتش اون پایینش انگشتمو از دریچش زدم به کمپرسور خییییییلی داغ بود و ...
خوب کردی الان نمیشه یخچال بخری تواین گرونی ک اما تجربه بشه زیاد وسواس بخرج نده تووسایل برقی سخته ولی چاره نیست باید سرکنی وگرنه مجبوری یابی وسیله بمونی یا بخری و اززندگی عقب بیفتی
الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
تا صبح پنکه رو جلو یخچال گذاشتم صبح با سلام و صلوات یخچالو زدم به برق ولی بازم مث دیشب صداش یکم زیاد بود و دوباره شروع کرد داغ شد ، منم از دیوار یه شماره پیدا کردم زنگ زدم گفتم چه غلطی کردم یکم سوال پرسید از یخچال جواب دادم ، گفت نه خداروشکر چیزی نشده فقط گفت یخچالو بکش جلو، پنکه رو پشتش سمت کمپرسور بذار تا شب که خنکش کنه ولی دیگه از برق نکش یخچالو تا شب که پنکه بهش باد زد پنکه رو دیگه بردار و یخچالو بکش سرجاش، منم همینکارو کردم خدا رو شکر الان دیگه خوبه