2777
2789
عنوان

نکنه یخچالم داره میسوزه😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 26 پست
منافذش آب میره تا پایین فایده نداره سشوار بگیرم

اون پایین دمو دستگاه نداره ک دمو دستکش بیشتر پشت یخچاله

تو همون درشو باز بذاز تاصبح خشک میشه اصلا جوش نزن

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون پایین دمو دستگاه نداره ک دمو دستکش بیشتر پشت یخچاله تو همون درشو باز بذاز تاصبح خشک میشه اصلا ج ...

خدا از زبونت بشنوه، الان رفتم از پشتش اون پایینش انگشتمو از دریچش زدم به کمپرسور خییییییلی داغ بود و یکم بو میداد، یعنی فک کنم یه ساعت دیگه اینجوری کار میکرد سوخته بود😵😵

خدا از زبونت بشنوه، الان رفتم از پشتش اون پایینش انگشتمو از دریچش زدم به کمپرسور خییییییلی داغ بود و ...

خوب کردی الان نمیشه یخچال بخری تواین گرونی ک اما تجربه بشه زیاد وسواس بخرج نده تووسایل برقی سخته ولی چاره نیست باید سرکنی وگرنه مجبوری یابی وسیله بمونی یا بخری و اززندگی عقب بیفتی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

خوب کردی الان نمیشه یخچال بخری تواین گرونی ک اما تجربه بشه زیاد وسواس بخرج نده تووسایل برقی سخته ولی ...

وااای آره الان دیگه هیچی نمیشه خرید، اگه چیزیش بشه شوهرم قشنگ منو میکشه، همینجوریشم با خونه تکونی مشکل داره دیگه اگه اتفاقی هم بیفته که هیچی

خوب کردی الان نمیشه یخچال بخری تواین گرونی ک اما تجربه بشه زیاد وسواس بخرج نده تووسایل برقی سخته ولی ...

عاقا رفتم پنکه رو آوردم ثابت گذاشتم جلو یخچال تا صبح روشن باشه اینجوری دیگه خیالم راحت تره تا صبح خشک میشه،، پنکه بسوزه بهتر از یخچاله🤦‍♀️

عاقا رفتم پنکه رو آوردم ثابت گذاشتم جلو یخچال تا صبح روشن باشه اینجوری دیگه خیالم راحت تره تا صبح خش ...

ن حدانکنه عزیزم یخ نزنین ازسرما

ن حدانکنه عزیزم یخ نزنین ازسرما

تا صبح پنکه رو جلو یخچال گذاشتم صبح با سلام و صلوات یخچالو زدم به برق ولی بازم مث دیشب صداش یکم زیاد بود و دوباره شروع کرد داغ شد ، منم از دیوار یه شماره پیدا کردم زنگ زدم گفتم چه غلطی کردم یکم سوال پرسید از یخچال جواب دادم ، گفت نه خداروشکر چیزی نشده فقط گفت یخچالو بکش جلو، پنکه رو پشتش سمت کمپرسور بذار تا شب که خنکش کنه ولی دیگه از برق نکش یخچالو تا شب که پنکه بهش باد زد پنکه رو دیگه بردار و یخچالو بکش سرجاش، منم همینکارو کردم خدا رو شکر الان دیگه خوبه

تا صبح پنکه رو جلو یخچال گذاشتم صبح با سلام و صلوات یخچالو زدم به برق ولی بازم مث دیشب صداش یکم زیاد ...

خداروشکر عزیزم خدابهت رحم کرد بخدا

شوهرتم چیزی فهمید یانه

خداروشکر عزیزم خدابهت رحم کرد بخدا شوهرتم چیزی فهمید یانه

وای آره خدا رو شکر بخیر گذشت

شوهرمم خودم صبح بهش گفتم اونم گفت من نه یخچال میخرم دیگه برات نه هیچی، خودت هر کاری کردی کردی ، حتی نیمد یه نگاه به یخچال بندازه😕

وای آره خدا رو شکر بخیر گذشت شوهرمم خودم صبح بهش گفتم اونم گفت من نه یخچال میخرم دیگه برات نه هیچی، ...

واویلا

2790
2778
2791
2779
2792