2777
2789

فکت:
زخم های بی دلیل روی بدن نشانه لمس شدن توسط ارواحه
ما هیچوقت نمیفهمیم ک کی خوابمون یرده
روزی آخرین لباسی رو میخریم ک برای آخرین بار میپوشیم و میمیریم، ترسناکه🙂
بین ساعت سه تا چهار اتفاقای ماورا طبیعی زیادی رخ مسده سعی کنید این ساعت خواب باشید

! Yes. I'm like an iceberg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سری افسانه هست ک میگه، خال هایی ک داریم نشانه بوس های معشوقمون در زندگی قبلیمون بوده ۲ اگه کسی صدای زیبایی داره به این معنیه ک در هنگام کودکیش فرشته ها براش آواز خوندن ۳ اگه روی دستتون نشونه ای دارید ب این معنیه زندگی بعدیتون تبدیل ب فرشته میشید ۴ میگن که خاک خلقت تو و دوست صمیمیت رو خدا از یه خاک ساخته ۵ افسانه ای میگه کسایی ک مو فری دارند معشوقشون  در زندگی قبلی هنگام خواب موهاشونو نوازش میکرده و میبافته و این حرارت عشق انقدر زیاد بوده ک تبدیل ب مو فر شده ۶میگن زخمای بدنمون نشون میده ک در زندگی قبلیمون چطوری مردیم ۷ کسایی ک فوبیا دریا دارند توی زندگی قبلیشون خفه شدن

مناسبت جشن عروسی پله و تتیس جشنی برپا شده بود و همه ۱۲ خدای المپ دعوت شده بودند، جز اریس! الهه نفاق و جنگ، اریس خشمگین شد و نقشه ای کشید و سیبی زرین بر میان جشن انداخت که روی آن نوشته شده بود( برای زیبا ترین) و  باعث ختلاف میان سه الهه زیبای المپ، هرا آفرودیته آتنا شد و از زئوس خواستند که داوری کند و بگوید ک کدام الهه زیبا تر است  زئوس ک از خشم الهه ها ترسیده بود داوری را ب دست پاریس سپرد و پاریس بخاطر هلن، ک افرودیته برای او پیش کش کرده بود را انتخاب کرد و هرا و آتنا قسم خوردند تروا رو نابود کنند و این باعث جنگ شد

سری افسانه هست ک میگه، خال هایی ک داریم نشانه بوس های معشوقمون در زندگی قبلیمون بوده ۲ اگه کسی صدای ...

من روی انگشت شستم جای بخیه هست یعنی توی زندگی قبلیم بخاطر انگشت شستم مردم😶

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
یه افسانه هست ک میگه زخمای بی  دلیل رو بدن نشانه لمس شدن از ارواحه

همیشه پاهام کبوده و نمیدونم به کجا خوردم😐

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

روانشناسی:

مردم شمارو ۲۰ تا ۳۰ درصد جذاب تر از چیزی ک هستید میبینن

شما هیچوقت نمیتونید از کسی ک براتون مهم نیست عصبانی بشید

زیباترین چیز هارو با قلب میشه دید نه با چشم،

روانشناسا معتقدن کسایی ک بیماری روانی دارند هیچوقت نمیرن پیششون در واقع کسایی ک میرن از بیماران مریض شدن

تئوری

یه تئوری هست ک میگه ما تو این دنیا تنهاییم ینی چیزایی ک میبینیم ساخته ذهنمونه ک تنها نمونیم

وقتی ماه کامل شه غصه برای ۱۲ نفر تمام میشه

موجودات ماورایی از این ک اونارو پنهان میکنید و میترسید خشمگین میشن