2777
2789

فکت:
زخم های بی دلیل روی بدن نشانه لمس شدن توسط ارواحه
ما هیچوقت نمیفهمیم ک کی خوابمون یرده
روزی آخرین لباسی رو میخریم ک برای آخرین بار میپوشیم و میمیریم، ترسناکه🙂
بین ساعت سه تا چهار اتفاقای ماورا طبیعی زیادی رخ مسده سعی کنید این ساعت خواب باشید

! Yes. I'm like an iceberg

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سری افسانه هست ک میگه، خال هایی ک داریم نشانه بوس های معشوقمون در زندگی قبلیمون بوده ۲ اگه کسی صدای زیبایی داره به این معنیه ک در هنگام کودکیش فرشته ها براش آواز خوندن ۳ اگه روی دستتون نشونه ای دارید ب این معنیه زندگی بعدیتون تبدیل ب فرشته میشید ۴ میگن که خاک خلقت تو و دوست صمیمیت رو خدا از یه خاک ساخته ۵ افسانه ای میگه کسایی ک مو فری دارند معشوقشون  در زندگی قبلی هنگام خواب موهاشونو نوازش میکرده و میبافته و این حرارت عشق انقدر زیاد بوده ک تبدیل ب مو فر شده ۶میگن زخمای بدنمون نشون میده ک در زندگی قبلیمون چطوری مردیم ۷ کسایی ک فوبیا دریا دارند توی زندگی قبلیشون خفه شدن

مناسبت جشن عروسی پله و تتیس جشنی برپا شده بود و همه ۱۲ خدای المپ دعوت شده بودند، جز اریس! الهه نفاق و جنگ، اریس خشمگین شد و نقشه ای کشید و سیبی زرین بر میان جشن انداخت که روی آن نوشته شده بود( برای زیبا ترین) و  باعث ختلاف میان سه الهه زیبای المپ، هرا آفرودیته آتنا شد و از زئوس خواستند که داوری کند و بگوید ک کدام الهه زیبا تر است  زئوس ک از خشم الهه ها ترسیده بود داوری را ب دست پاریس سپرد و پاریس بخاطر هلن، ک افرودیته برای او پیش کش کرده بود را انتخاب کرد و هرا و آتنا قسم خوردند تروا رو نابود کنند و این باعث جنگ شد

سری افسانه هست ک میگه، خال هایی ک داریم نشانه بوس های معشوقمون در زندگی قبلیمون بوده ۲ اگه کسی صدای ...

من روی انگشت شستم جای بخیه هست یعنی توی زندگی قبلیم بخاطر انگشت شستم مردم😶

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
یه افسانه هست ک میگه زخمای بی  دلیل رو بدن نشانه لمس شدن از ارواحه

همیشه پاهام کبوده و نمیدونم به کجا خوردم😐

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

روانشناسی:

مردم شمارو ۲۰ تا ۳۰ درصد جذاب تر از چیزی ک هستید میبینن

شما هیچوقت نمیتونید از کسی ک براتون مهم نیست عصبانی بشید

زیباترین چیز هارو با قلب میشه دید نه با چشم،

روانشناسا معتقدن کسایی ک بیماری روانی دارند هیچوقت نمیرن پیششون در واقع کسایی ک میرن از بیماران مریض شدن

تئوری

یه تئوری هست ک میگه ما تو این دنیا تنهاییم ینی چیزایی ک میبینیم ساخته ذهنمونه ک تنها نمونیم

وقتی ماه کامل شه غصه برای ۱۲ نفر تمام میشه

موجودات ماورایی از این ک اونارو پنهان میکنید و میترسید خشمگین میشن