2777
2789
عنوان

خیانت 💔

1384 بازدید | 104 پست

هیچوقت دلم باشوهرم صاف نمیشه و تا قیام قیامت بهش شک دارم و دلم در عذابه کاش میشد بچه هامو بردارم برم یجایی که هیشکی دستش بهم نرسه خیلی خستم خیلی سنگینیه قلبم هیچوقت سبک نمیشه و روز به روز بیشتر خودمو میبازم انقدر پر شدم و سنگین نمیتونم گریه کنم یه عذابه الهیه ک نتونی گریه کنی خودتو سبک کنی به نظرتون با بچهام میتونم جدا شم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرتون خیانت کرده؟سخته میدونم

عذاب نکش خانوم اگه عذاب میشی جدا شو مردی که یکبار خیانت کنع بازم تکرار میکنه

با باید بخاطر بچه هات بمونی تحمل کنی یا حدا شی خپ بچه هات چند روز پیش تو بمونن چند روز پیش باباشون

شوهرتون خیانت کرده؟سخته میدونم عذاب نکش خانوم اگه عذاب میشی جدا شو مردی که یکبار خیانت کنع بازم تکرا ...

اره تکرار و تکرار بهش دیگه اعتماد ندارم باهاشونم خوابیده و عذابم میده این جدامیشم ی خونه گرفتم زد به نامم میخام خونم ک مستاجر در بیاد برم گفتم ازت جدا هم نشم باهات زندگی نمیکنم دیگه

😭 عزیزم حال روحی خودت خوبه خیلی سخته خیانت دیدن

نه دیگه دوستش ندارم و شرایط طلاق همه هیچی ندارم یعنی موندن واسم بهتر

اما همیشه دردش هست مثلا امشب راجب دوستم حرف میزدیم گفتم من بهش گفتم اصلا سمت گوشی شوهرت نرو گفت وا چرا گفتم چون همتون مثل همین تو خاکتون کرم پیدا میشه چرا ما داغون بشیم اصلا یادم نمیره با جزییات قیافه دختره یادمه بعد چند سال

نه دیگه دوستش ندارم و شرایط طلاق همه هیچی ندارم یعنی موندن واسم بهتر اما همیشه دردش هست مثلا امشب را ...

وااای خیلی سخته مگه ادم فراموش میکنه شوهر پست من یکهفته زایمان کرده بودم بچم ان ای سیو بود تا برای رابطه ب ی ج ن د ه پیام داده از قضا میشناختمش و همسایه بلوکای بغلیمون بود اگه بدونی چی گفته بود حالم ازش بهم میخوره

عزیزم خیلی سخته حق داری کاملا چندوقت میگزره از این موضوع؟

از اخرین خیانتش ۵۲ روز میگذره دوماهه زایمان کردم ۸ روز بود بچم ب دنیا اومده بود و ان ای سیو بود اقا به فکر خوشگذرونیش اونم چی با ی زنی همسن مادرشه گفتم زن ۲۰ و خورده ای سالتو ول کردی رفتی با ی پیرزن تو لیاقت نداری

اره تکرار و تکرار بهش دیگه اعتماد ندارم باهاشونم خوابیده و عذابم میده این جدامیشم ی خونه گرفتم زد ب ...

ببین عزیزم توروخدا باهاش نخابیا اصن ...اینجور آدما قابل اعتماد نمیشن خدایی نکرده مریضی چیزی نگیرع از اون دخترا

خدا رحم کنه چقد جامعه بد شده خدا صبرت بده

از اخرین خیانتش ۵۲ روز میگذره دوماهه زایمان کردم ۸ روز بود بچم ب دنیا اومده بود و ان ای سیو بود اقا ...

عملا با دستای خودش زندگیشو خراب کرده خاک برسر

میخاستم بگم یکم زمان بده شاید حست تغیر کرد اما خب تو بد موقعیتی این کارو کرده بزن در قینگش پرتش کن بیرون بره پیش همون عجوزه پیر

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده