2777
2789

بستگی داره ولی بنظرم اشتباهه چون زن زود تر شکسته میشه و مرداهم زن شاداب میخان مادربزرگ خودم سه سال از بابابزرگم بزرگتره واقعا شکستس بابابزرگم خیلی سرحال تره ی وقتا ک مادربزرگم مریضمیشه همش میگ جوونیم رفت خسته شدم از بس مریضه!ولی دایی خودم از زنش ۵سال کوچیکتره ۸.۹ساله ازدواج کردن خوش بختن..خالمم دوسال بزرگتر از شوهرشه اونام ۱۱ساله ازدواج کردن خوشبختن.....نباید بزاری بیوفتی چون مرد خسته میشه بعدها حس میشه بنظرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوچیکا بچه ننه هستن شوهرم نمیتونه‌جواب فحش ها وتهتایی که مادرش بمن می‌زنه‌روبده یکماهم ازمن کوچک تره ...

هیچ ربطی نداره اون از تو بزرگتر هم بود بچه ننه بود 

برادرشوهر من از زنش ده سال بزرگ تر 

یه بچه ننه به تمام معناست بر عکس شوهر من 

این نظر که خانم ها دوست ندارن همسرشون ازشون کوچک تر باشه به خاطر اینه که اغلب خانم ها شخصیت وابسته ای دارن و دوست دارن مرد رو به عنوان تکیه گاه ببینن 

در صورتی که اگه زن شخصیت مستقلی داشته باشه نیاز نداره به کسی وابسته باشه و اگه همسرش ازش کوچک تر هم باشه مشکلی نداره 

البته به هر حال فاصله سنی بالای پنج سال خوب نیست چه زن با مرد چه مرد با زن 

این حرف ها هم که زن زودتر شکسته میشه هم اصلا درست نیست این برای اون زمانی بوده که زن ها ده تا شکم میزاییدن سه چهار تا هم سقط داشتن و همش داشتن شیر میدادن هیچ وقت هم به خودشون نمی رسیدن 

خانم های الان با یکی یا دو تا زایمان و رسیدگی هایی که میکنن اصلا هم زودتر از آقایون شکسته نمیشن