2777
2789
عنوان

.نامزد شدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2639 بازدید | 93 پست
خودم۲۱ دوست پسرم۲۱ شوهرم۲۸

از ۱۲سالگی باهم دوست بودین؟؟؟؟؟؟؟لطفا دیگه انقد به اون پسره نگو عشقم تو دیگه شوهر داری درست نیست به هر بهونه ای بهش زنگ و پیام بدی یا اون اینکارو کنه . اگر میخوای جدا شی از شوهرت باز به پسره و پیاماش جواب بده 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
از ۱۲سالگی باهم دوست بودین؟؟؟؟؟؟؟لطفا دیگه انقد به اون پسره نگو عشقم تو دیگه شوهر داری درست نیست به ...

ارهددیگه تموم‌شد فقط شوهرم الان برام مهمه 

خدایاهمه عشقارو بهم برسون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارهددیگه تموم‌شد فقط شوهرم الان برام مهمه 

اگه میتونی خطتو عوض کن چون قطعا اون پسره ولت نمیکنه حالا حالاها

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من خیلی بخوام از خود گذشتگی کنم و پای کسی صبر کنم دو ساله 😑 

به نظرم پسری واقعا بخوادت همه جوره تلاشش رو میکنه نه این که هی امروز فردا کنه تا بشه ۹ سال !!! 

دست بابات رو ببوس که راضی نشد با دوست پسرت ازدواج کنی

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

حالمو بهم زدی . از بس به کسی که ۹ سال تورو بازی داده گفتی عشقم . خیلی نادونی . دلم به حال شوهرت نیسوزه که باید با همچین احمقی زندگی کنه . مطمینم که بازم یه بهونه پیدا میکنی که به اون پسر سواستفاده گر زنگ بزنی . 

دوست پسرت اگر تو رو میخواست شک نکن هرطوری شده جلو می اومد!

اون حتی جرات نکرده خانواده اش و یه بار برداره بیاره خواستگاریت😒

به تو گفته با خانواده ات حرف بزن که جلو خانواده ام بد نشه!

به فکر خودش بوده پس عشق نبوده!

ادم عاشق رفتاراش اینطوری نیست!

فقط یه وابستگی بوده و بس!

ادم ۱۰ سال با یه گربه ام باشه بهش وابسته میشه

اشتباه نکن...اینجا رو بخون چقدر خانمها نالانن از دست شوهراشون که خیلی ها مثلا عشقشون بوده و باهاش ازدواج کردن!

نامزدم برد همون روز عوض کرد این خطم دست اون نیست  

به دخترخالتم بگو جواب پسره رو دیگه نده اگه پیامم داد اصلا به تو نگه .بگو شوهرم گفته دیگه حق ندارین درموردش صحبت کنین

الان تو با اینهمه بچه بازی داری پند اخلاقی هم میدی؟

وقتی عقد کردی بیجا میکنی تلفنی با غریبه حرف میزنی!!شوهرت چه فهمیده اس که بچه بازیای تورو تحمل میکنه

به خودت بیا و دست از این مسخره بازیا بردار

عشق۹ساله؟؟طرف هنوز نرفتی عشق دیگه رو کرده بچه جان عقلت کحاست؟؟

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای

داری اشتباه می کنی‌. اعتماد نامزدت رو نسبت به خودت بد نکن.. 

باید فراموشش کنی.. یه چیزی بگم من باور ندارم یه مرد ۹ سال شرایطش جور نباشه بیاد خواستگاریت..  دوستت داشت اما نه در حدی که به خاطر تو هر کاری بکنه و بیاد جلو.. 

حتی تو گفتی با خانوادت حرف بزنه و بیاد جلو گفته تو بهشون بگو ما بیایم ضایع نشیم.. نامزدت مرد خوبیه که سعی کرده درکت کنه و از تو خواسته فراموش کنی.. 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی

اصلا از رفتار دوس پسرش معلومه عاشق نبوده!

عاشق هیچوقت دنبال تلافی و حرص دادن نیست!

عاشق با ابروی معشوقش بازی نمیکنه برداره پیام بده به شوهر عشقش!

ادم عاشق فقط خوشبختی معشوقش و میخواد و بس!

دوست پسرت یه پسر خام و نپخته است که با توجه به سن اش جو گیر بوده و چه بساااااا چن سال دیگه که عاقلتر میشد میزد زیر همه چیز!

بعدم ازدواج راه دور وحستناکه!

تاپیک های اینجا رو نگاه بنداز چقدررر خانمها از ازدواج راه دور پشیمونن و پیشنهاد میکنن که اینکار و نکنید!