2777
2789
عنوان

.نامزد شدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2639 بازدید | 93 پست

تموم شد رفت عشق ۹سالمون ب باد دادیم رفت ولی هیچ‌وقت غراموشش نمیکنم 

نامزدم خیلی خوبه خیلی فهمیدس خیلی اقاس دیگه دوس ندارم دلشو بشکنم نباید نباید اینجور میشد ولی شد کاری از دستم بر نیومد انشالله ک‌عشقمم خوشبخت بشه ک میشه من خیلی زجر کشیدم خیلی زیاد تو این ماجرا خیلی حرفا شنیدم خیلی زخم زبونا خوردم ولی خداروشکر میکنم و شوهرم‌همه جوره پشتمه خدا خواسته و اینجور شده راضیم باز ب رضاش 

خدایاهمه عشقارو بهم برسون  

اگه با کسی دوستین عشقی دارین نزارین ک‌مثل من بشین من هرشب گریه میکنم میگم اینهمه ادم رسیدن چی میشد منم میرسیدم خدا فقط من و عشقم اضافه عشقا بودیم هرشب فقط این تو فکرمه 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مراقب خودت باش داستانت حالمو بد کرد انشالله خوشبخت بشی اجی😍

تیکر تاریخ تولدمه 🤩بعضی شبا چشا درشت، بیدار بعضی شبا دمِ پنجره صدا تُپق میاد بعضی شبا لقن مفصلام منم یه دوست ناباب، وسلام منم یه درس عبرت باخودم بَدم و اِلا دست به خیرم عشق می‌کنم بخنده چهره‌ات خدا نرسید شیطون رفت تو جِلدم پَ؛ چه قدرم راضیم دادا بچه مثبتا به گا میرن دادا به همه چی آره گفتیم جایِ نه بابا ما بَد و رفتیم لایِ صدتا راه جدیداً ردیفم تو پول تو چپ دادا چون تا وقتی پول هست آقام وایسادم زدنم تو دعواها ولی اَ ترس نشاشیدم تو شوارام صبرم کمه، حوصلم در حد حداقله چهل سالگیمو می‌بینم به تخت بستنش دستاشو بستن اَ دست نره من بسمه دلم تنگ شده برا نه برای اینکه دوباره بمیریم برا هم بی‌قرارم و دلتنگ سرِ گرم برا طعم قبل همه جمع یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزی و حس نمی‌کنیم من اخمام تو همه، تو گریه می‌کنی مارو نگا تو چی حرفه‌ای شدیم منو این دست‌ساز باهم یه شبایی داریم که صبح‌ش درمانگاهم با این حال، تنها عین مَرد وایستادم عین مرد وایستادم❤️شایع و صادق اهنگ دلی ❤️انگار منو داشت میگفت
اگه با کسی دوستین عشقی دارین نزارین ک‌مثل من بشین من هرشب گریه میکنم میگم اینهمه ادم رسیدن چی میشد م ...

چندسالته؟؟، پسره چندسالشه؟ شوهرت چندسالشه؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

خیلی خوبه ک شوهرت اینقد فهمیدس دیگه زندگیتو خراب نکن اون هرچی بود گذشت و رفت دیگه ب هردلیلی بهش پیام یازنگ نزن نبینش وگرنه میشه خیانت شوهرت ازت سرد میشه زندگیت نابود میشه

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
اگه با کسی دوستین عشقی دارین نزارین ک‌مثل من بشین من هرشب گریه میکنم میگم اینهمه ادم رسیدن چی میشد م ...

تو الان داری به نامزدتت خیانت میکنی اگه نمیتونستی فراموشش کنی نباید با اون ازدواج کنی 

بخدا از نامزدت کم پیدا میشه 

منخودمم تجربه ندارم تا حالا هم با کسی دوست نبودم ولی الان رفتارای تو درست نیست 

یا زنگی زنگی باش یا رومی رومی

ی نصیحت خواهرانه

ادم واسه کسی ک نه سال داشته بهت و نتونسته ب دستت بیاره

حالا ب هر دلیلی خودش فدا نمیکنه

بدون عشق واقعی اونیکه دوستت داشته همین نامزدت هست ک اومدهدجلو ب دستت اورده

بریز بیرون شر ورارو

اون اگه ده درصد دوستت داشت هرررررررررگزززززززز ب نامزدت پیام نمیداد

خودتم توجیح نکن

ماها همه عشق تجربه کردیم و از روی خوشی این حرفهارو نمیزنیم

اشتباه محض کردی ک بعد نامزدی جوابش دادی

و مطمئنا اعتیاد شدید بهش داری و همینم اجازه نمیده نامزد رو خوبیها و محبتش ببینی

و نامزدت هم الان زیر ذربین گذاشته بهت و فرصتی برای تو ک ببینه تا کجا و چطور پبش میری

پس لطفا عاقل باش و حالا ک راه تازه ای داری با لذت حلو برو

بخصوص ک میگی نامزدت ادم خوبی

نزار با رفتار و اشتباهاتت نامزدت عوض شه و ....

تو الان داری به نامزدتت خیانت میکنی اگه نمیتونستی فراموشش کنی نباید با اون ازدواج کنی  بخدا از ...

الان فقط فقط نامزدم برام مهمه فقط اون دیگه برام‌کسی اهمیت نداره اونم انشالله خوشبخت بشه