2777
2789
عنوان

.نامزد شدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2639 بازدید | 93 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانوما میدونم میدونم‌خیلی اشتباه داشتم میدونم خیلی اشتباه کردم میدونمممممم لطفا یکم معدب تر میدونم نباید ب اون عشقم بگم الان واقعا دیگه دوسش ندارم عشقم نیس چون اول متن گفتم عشقم تا اخرش گفتم و الا دیگه عشقم اون نیست خانوما لطفا یکم معدب تر ممنون 🥺🥺😔

خدایاهمه عشقارو بهم برسون  

اون اگه دوستت داشته و عاشقت بود پیامات و برای شوهرت نمیفرستاد

یک کاری کرد ک زندگیت بهم بخوره

و مطمین باش بازهم اینکارو تکرار میکنه تاترو‌بدبخت کنه

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
خانوما میدونم میدونم‌خیلی اشتباه داشتم میدونم خیلی اشتباه کردم میدونمممممم لطفا یکم معدب تر میدونم ن ...

اسی دلم برات سوخت با خاک یکسانت کردن

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

الانم نامزدت رو بدبخت نکن.. یا ازش جدا شو و مهریه و همه چی رو ببخش یا اینکه قید این آقای به ظاهر عاشق رو بزن، خط تلفنت رو عوض کن و به همه بسپار هیچ خبری ازش رو به گوش تو نرسونن.. بعد به جای اون آقا یاد بگیر که به نامزدت بگی عشقم.. 

مردا اگه کسی رو بخوان و خانوادشون هم مخالف باشن دنیا رو بهم میزنن تا بهش برسن.. اون تو رو واسه ازدواج نمی‌خواست..  

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
۲۱سالته۹ساله رابطه داشتی با طرف؟؟؟ یعنی از۱۲سالگی؟؟؟ چقدر چندشی تو بشر

😐😒پشیمونه هاعزیزم

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
ب نظرم پستتو پاک کن  خیلی زشته

پاک نمیکنم.باید بفهمن۱۲سالگی وقت پسربازی نیست

باید درس بخونن حرفه یاد بگیرن

دلسوزیای ابدوغ خیاری بدرد نوجوون و جوونای این جامعه نمیخوره

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای