zeibaybeidar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3424 عنوان کمممممک🧐 89 بازدید | 17 پست سلام خانوما من یادندارم از کلمه های قشنگ استفاده کنم برای همسرم یه جورایی خجالت میکشم کسی هست مثل من؟از کجا شروع کنم چی بگم ؟خیلی وقتا خواستم ولی نشد لطفا یادم بدید؟ 1400/12/10 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیان_ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 4392 منم نمیتونم دیشب زنگ زدم بهش بگم دوستش دارم هرکاری کردم نشد آخرش گفتم خواستم ببینم کی میای😐 گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
zeibaybeidar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3424 منم نمیتونم دیشب زنگ زدم بهش بگم دوستش دارم هرکاری کردم نشد آخرش گفتم خواستم ببینم کی میای😐 دقیقا مثل توام
atefesh عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 2701 منم نمیتونم دیشب زنگ زدم بهش بگم دوستش دارم هرکاری کردم نشد آخرش گفتم خواستم ببینم کی میای😐 وااااقعا ؟؟؟ من روز صددفعه بهش میگم دوست دارم البته که خیلی دعوا میکنیم ولی خب دلیل نمیشه بهش نگم خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید
mahsa_1998_ عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 5108 اخه این چیزا ذاتیه یاد دادنی نیست که... خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
zeibaybeidar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3424 میخام زندگی رو از نو شروع کنم لطفا به من یاد بدید😞
نیان_ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 4392 وااااقعا ؟؟؟ من روز صددفعه بهش میگم دوست دارم البته که خیلی دعوا میکنیم ولی خب دلیل نمیشه بهش ... آره واقعا اصلا نمیتونم برعکس اون روزی صدبار میگه قربون صدقه م میره من هیچی هیچی😭😭😭نمیتونم دست خودم نیست گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
atefesh عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 2701 آره واقعا اصلا نمیتونم برعکس اون روزی صدبار میگه قربون صدقه م میره من هیچی هیچی😭😭😭نمیتونم دست خود ... عزیزم . خب کاری نداره ک هردفعه میگه تو هم بگو منم دوست دارم عزیزم یا بگو من بیشتر خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید
zeibaybeidar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3424 اخه این چیزا ذاتیه یاد دادنی نیست که... بالاخره آدم باید از یه جایی شروع کنه منظور چهار تا کلمه محبت امیز از کجا شروع کنم با چی شروع کنم😄
نیان_ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 4392 عزیزم . خب کاری نداره ک هردفعه میگه تو هم بگو منم دوست دارم عزیزم یا بگو من بیشتر برا شما گفتنش ساده س برا من انگار دارم جون میکنم اصلا نمیتونم تو ذهن خودم میگم الان اومد ی ماچش کنم و بهش بگم دوسش دارم ولی وقتی میاد اصلا نمیتونم روم نمیشه😭 گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
atefesh عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 2701 برا شما گفتنش ساده س برا من انگار دارم جون میکنم اصلا نمیتونم تو ذهن خودم میگم الان اومد ی ماچش کنم ... ای جونم عزیزم چقد خجالتی هسی اخه 😍 خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید
zeibaybeidar مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3424 برا شما گفتنش ساده س برا من انگار دارم جون میکنم اصلا نمیتونم تو ذهن خودم میگم الان اومد ی ماچش کنم ... چقدر بده اینطوری مشکل منه واقعا😬