2777
2789
عنوان

کمممممک🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 17 پست
ای جونم عزیزم چقد خجالتی هسی اخه 😍

فقط در این ی مورد خجالتیم اصلا آدم خجالتی نیستم نمیدونم چرا بحث ابراز احساستم به شوهرم میشه لال مونی میگیرم و سرخ میشم به نظرت مشکلم چیه

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
فقط در این ی مورد خجالتیم اصلا آدم خجالتی نیستم نمیدونم چرا بحث ابراز احساستم به شوهرم میشه لال مونی ...

نمیدونم بنظرم چون توی خانواده هامون اینجور روابط عاطفی نداشتم من خانوادم بشدت خشک هستن حتی یبار بابام ب مامانم نگفته دوست دارم ما هم اینجور چیزا رو یاد نگرفتیم خواهرمم خشک خشکه 

اما من تمرین کردم و سعی کردم از الفاظ عاطفی بیشتر استفاده کنم اما هنوزم به دوستام و اینا نمیتونم بگم حتی به مامانم هیشدفعه نگفتم و خیلی ناراحتم 

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم بنظرم چون توی خانواده هامون اینجور روابط عاطفی نداشتم من خانوادم بشدت خشک هستن حتی یبار بابا ...

نه اتفاقا مامان و بابام خیلی عاشقانه باهم حرف میزنن جلو ما قربون صدقه هم میرن و اصلا براشون مهم نیست جلو ما کلی شوخیم میکنن😁فقط منه بدبخت اینجوریم😭

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲