صلواتمیفرستیبرام 🥺♥️کابری سوم😑🤝اصلا تا سه نشه بازی نشه✌️😂دو کابری قبل به درخواست خودم ترکید😐🤝یا راهی خواهم یافت🤞یا راهی خواهم ساخت✌️😜کاربری به دست دو تا خواهر 👩❤️💋👩👩❤️👩
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
صلواتمیفرستیبرام 🥺♥️کابری سوم😑🤝اصلا تا سه نشه بازی نشه✌️😂دو کابری قبل به درخواست خودم ترکید😐🤝یا راهی خواهم یافت🤞یا راهی خواهم ساخت✌️😜کاربری به دست دو تا خواهر 👩❤️💋👩👩❤️👩
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
که هنوزم کسی برا خواستگار تا خونمون نیومده همون اول کاری رد میکنه بابام..
واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمیفهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)