صلواتمیفرستیبرام 🥺♥️کابری سوم😑🤝اصلا تا سه نشه بازی نشه✌️😂دو کابری قبل به درخواست خودم ترکید😐🤝یا راهی خواهم یافت🤞یا راهی خواهم ساخت✌️😜کاربری به دست دو تا خواهر 👩❤️💋👩👩❤️👩
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
راستش من الان 17سالم پارسال بود فکر کنم شاگرد عموم ازمن خوشش اومده بود شخصیتش عین حبیب بود همش عاشق میشد شانس من از خاستگار همین بوده😂قیافش خیلی خوب بود ولی این بودکه عموم گفته حرفشم نزن
خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدیکی میفهمم دوستم داره یانه💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشممن که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه
واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمیفهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)