2777
2789
کسی نیست😢😢😢

هایسنس بهترین برند چینی در بازار دنیاست که بسیار عالیه سامسونگ هم اگر اصل باشه نیاز به تعریف نداره هرکدوم رو بگیرید به نظرمم خوبه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=228544687]هایسنس بهترین برند چینی در بازار دنیاست که بسیار عالیه سامسونگ هم اگر اصل باشه نیاز به تعریف نداره ه ...[/QUOTEخیلی متشکرم از راهنماییتون فقط الان با توجه به وضعیت بازار ایران به نظرتون کدوم یک رو بخرم سامسونگ اصل رو کجا میشه خرید 

[QUOTE=228544687]هایسنس بهترین برند چینی در بازار دنیاست که بسیار عالیه سامسونگ هم اگر اصل باشه نیاز ...

اگر پولش رو دارید سامسونگ بخرید ولی متاسفانه هم جنس اصل کمه و هم تشخیص جنس اصل از بدل خیلی سخته کدوم شهر هستید؟

شهرکرد استان چهار محال بختیاری

سامسونگ رو باید از نمایندگی رسمی شهرتون اگر داره با گارانتی بخرید یا مجبورید به فروشنده معتبر از شهرتون اعتماد کنید و سفارش بدید بیارند متاسفانه راه غیر از این وجود نداره 

سامسونگ رو باید از نمایندگی رسمی شهرتون اگر داره با گارانتی بخرید یا مجبورید به فروشنده معتبر از شهر ...

بله شهرمون نمایندگی داره ولی متاسفانه خیلی گرون میگه به بانه و گناوه هم اعتماد ندارم ناچارا باید صبر کنم دلار بیاد پایین ببینم ارزون تر نمیشه

بله شهرمون نمایندگی داره ولی متاسفانه خیلی گرون میگه به بانه و گناوه هم اعتماد ندارم ناچارا باید صبر ...

اگر منتظر ارزانی هستید بهتره وقت خودتون رو تلف نکنید همین برندهای ایرانی رو بگیرید

خب برندهای ایرانی کدومشون خوب هستن شما انگار باهاشون اشنایی دارید

والا من تفاوتی بینشون ندیدم از لحاظ طراحی و زیبایی پیشرفت کردند ولی از لحاظ فنی نه متاسفانه فقط میدونم جی پلاس تحت لیسانس ال جی تولید میشه 

گفتین تو کار بورس و طلا هستین من ۲۵ ملیون دارم طلا بخرم یا میاد پایین تر

اصولا طلاجات برای سرمایه گذاری کوتاه مدت نیست اگر قصد سرمایه گذاری بلند مدت داری همین فردا خرید کنید در غیر این صورت اصلا طلا نخرید ضمنا برای سرمایه گذاری سکه خیلی بهتر از طلاست