2777
2789
اصولا طلاجات برای سرمایه گذاری کوتاه مدت نیست اگر قصد سرمایه گذاری بلند مدت داری همین فردا خرید کنید ...

نه منظورم اینه با توجه به اینکه میخاد توافق بشه شاید طلا بیاد پایین تر طلا برا خودم میخام که استفاده کنم 

نه منظورم اینه با توجه به اینکه میخاد توافق بشه شاید طلا بیاد پایین تر طلا برا خودم میخام که استفاده ...

اگر توافق بسه شوک به بازار وارد میشه و قیمت میریزه البته کوتاه مدت سپس بعد از چند ماه مجددا روند افزایشی شروع میشه اگر قصد استفاده دارید کمی صبر کنید در زمانی که توافق شد و همه از ترس ریزش قیمت می فروشند شما بخرید

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر توافق بسه شوک به بازار وارد میشه و قیمت میریزه البته کوتاه مدت سپس بعد از چند ماه مجددا روند افز ...

بله ممنونم چقد خوب راهنمایی میکنید ببخشید میپرسم شغلتون چیه کدوم شهرید

بله ممنونم چقد خوب راهنمایی میکنید ببخشید میپرسم شغلتون چیه کدوم شهرید

من شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم امضا نوشتم  شمال هستم تقریبا از ۱۸ سالگی در بازار بودم

چه خوب خوشبحالتون اطلاعاتتون بالاست خدا پشت و پناهتون باشه

ممنون اقتصاد کشور اینقدر نوسان داره که هر چقدر اطلاعات بالایی داشته باشید باز هم ضامن سود و زیان شما نیست

دقیقا من داخل بورس هم کلی ضرر کردم

من ۱۶ ساله در بورس کار میکنم و کلی سود کردم تاپیک های منو در بورس بخونید شاید مفید باشه براتون 

من ۱۶ ساله در بورس کار میکنم و کلی سود کردم تاپیک های منو در بورس بخونید شاید مفید باشه براتون 

چشم‌حتما میخونمشون  کاش زودتر اشنا میشدم  باهاتون سهم خوب میخریدم

سلام خوبید میخواستم ببینم به نظر شما پذیره نویسی استقلال و پرسپولیس خوبه یانه چکار کنم

سلام خوبید میخواستم ببینم به نظر شما پذیره نویسی استقلال و پرسپولیس خوبه یانه چکار کنم

سلام شما خوبی پذیره نوسی بد نیست البته مبلغش فکر کنم حداکثر 300هزار تومنه در ابتدا یک مقداری سود میده به  هرحال ضرر نداره هرچند من خودم نمینویسم

سلام شما خوبی پذیره نوسی بد نیست البته مبلغش فکر کنم حداکثر 300هزار تومنه در ابتدا یک مقداری سود مید ...

راسته میگن میخان ضرر استقلال و پرسپولیس رو اینجور جبران کنن

راسته میگن میخان ضرر استقلال و پرسپولیس رو اینجور جبران کنن

خب اونطور حساب کنید تمام شرکتها و بانکهایی که در بورس هستند ورشکسته حساب میشند و با کمک دولت سرپا هستند استقلال  و پرسپولیس هم همینه نگران نباشید مهم نیست

اره امضا نوشتم

با سلام ببخشید مزاحم شدن گفتم شما اشنایی دارید یخچال دوقلو سامسونگ و الجی از بانه مبخایم بخریم به نظرتون اصلن یا مونتاژ چین ایا مونتاژ چین خوب هست