جاری من چند روزیه امیکرون گرفته گویا دیروز و پریروزم شدید شده منم خونه نبودم دیشب اومدم امروز مادرشوهرمم زنگ زده هواشو داشته برو خونش چون بچه کوچیک داره ببین کاری چیزی داره یا غذا بهش بده منم تماس گرفتم چیزی لازم داره یا نه ولی ترسیدم برم خونش هم اینکه خودم وقتی امیکرون گرفتم خودش فقط یه تماس گرفت و یه وعده سوپ بهم داد بعدشم مادرشوهرم منو برد پیش خودش واسه نگهداری تا بهتر بشم.حتی داخل خونمم نیومد.
من این کارو کردم چن روز سر زدم رسیدم آخرش چیشد ب نظرت😒
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
عزیزم خدا خیرت بده چه کاره خوبی میکنی ...براش سوپ ببر شام هم ببر درسته اون برای شما نیاورده ولی تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز ...خیرش به خودت برمیگرده
زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن قوی است... اما یافتن صدای او و درک حرف هایش حقیقتا دشوار است من عاشق زنانی هستم که در طوفانی ترین اتفاقات زندگی میدرخشند
قدر ندونستن چ هیچ برادرشوهر طلبکار بود از اون طرف من مریض بودم ی حالی نپرسیدن
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
همیشه همینطوره عزیزم خودتو ناراحت نکن بخدا برا ما هم اینطوره کلی خوبی میکنم آخرش هیچی ...
آره دقیقا ولی این سری دلم بدجور پر بود گفت ی بار دیگه ببینم خونشونی